Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Özer Cicik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,728
Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz?

sevgili Özer alacağın en kuvvetli ve uzun yola çıkabilecek otomatik motor maxi scooterlardır sıfırları 20.000 TL den başlar yani senin için uzak bir hayal olması lazım şimdilik. hiiiç İzmire gitmeyi falan düşünme 3-5 bin TL ye alabileceğin hiçbir motorla taaa oralardan İzmire gidilmez! sen en iyisi o beğendiğin scooterı al için rahat etsin ileride alırsın iyi bişey

Etiketler

illada asya diyorsan elektrikli bisiklete ne dersin 10 km kadar mesafe için mükemmel benzin parasıda yok,jarzı 1 gün idare ettiği gibi birde,80,ve 90 km hıza ulaşabiliyor,beni sarmaz dersen 100,lük kap yeterli ehliye,te sorun olmaz,ama yine sarmaz ise 125 lik yamaha ybr yeterli derim 2000 tl 1500 tl arası 2008 model bulursun bunlar asya ve çin seçenekleri,yani kısaca parana göre tavsiye ;D işin aslı JAPON derim başkası yalan derim, ??? ??? ??? ??? honda,honda,honda ;) ;) ;)

mesajlarınız ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederım. % 60 honda today, % 35 asya 125t, % 5 motor almıcam :smiley:

3 sene sorunsuz mondial 151 rs kullandım her 1000 km de bakımdaydım yeterki bana sorun çıkarmasın dedim.nitekimde ufak tefek sorunlar haricinde pek sıkıntısı olmadı. ama beni 1000 km lik bakımlar yordu 16.000 km de 16 bakım + extralar . :D ve sattım bws 100 ile tanıştım dedim budur ve aldım bi senedir servisin yolunu unuttum ortalama 7-8 depoda bir yağ koyuyorsun ve yola devam. benzin mi dediniz ? e tabi malumunuz 2 zamanlı ama saydığınız kriterlere uygun bir motor tavsiyemdir. asyaya masyayada bulaşmayın derim.

çin malı motorsikletlerden uzakdurun bencede. Bende 97 model kanuni 125 sportstar var. 99 yılından beri bende. makinası hartford ve orjinal alman malı. gerçi çok kullanmıyorum ama şimdiye kadar bir yanlışını görmedim..

Özer bey..Sana bu kadar güzel önerilerden sonra sen hala Asya 125 diyorsan bence %5 hakkını kullan rahat et....

Özer bey..Sana bu kadar güzel önerilerden sonra sen hala Asya 125 diyorsan bence %5 hakkını kullan rahat et....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR