Assos Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Var mı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslimeles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,925

aslimeles

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
0
Herkese merhaba,

Eylül ayı içerisinde Assos'a gitmeyi planlıyorum. Aranızda Assos'a daha önce gitmiş olanlarınız var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.
Özellikle uygun fiyata kalacak yer ve görülecek mekanlar konusunda yardımınızı rica ediyorum.

İnternetten araştırmamı yapsam da, sizlerden gelecek bilgiler benim için daha önemli...
:smiley:

Şimdiden çok çok teşekkürler.

Aslı
 

Etiketler
Ynt: Assos Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Var mı?

Kalenin dibindeki Tunc Pansiyonu tek gecerim....
 

Ynt: Assos Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Var mı?

Merhaba,
Assos kafa dinlemek için çok güzel bir yer.
Aracinizla ya da Truva Turizm otobüsleri ile Ayvacık'a kadar gidip oradan minibüs vile Behramkale (Assos)'a inebilirsiniz.
Bütçenize uygun pek çok yerde konaklayabilirsiniz. Hatta sahilde cadir kamplari da var.
Sahildeki Nazlihan Hotel'i biz begenmistik. Eden grup otellerinin de iyi old. söylemişti bir arkadasim.
Midilli adasına karsi manzalari sahilinde huzurlu bir şekilde dinlenebilirsiniz.
Egeye inmişken bölgeye has kekik, zeytinyagi ve ezine peyniri alabilirsiniz.
Eger arac ile gidecek olursanız ve ilginizi çeker ise, çevredeki pek çok tarihi eser barındıran yeri de gezebilirsiniz.
Şimdiden iyi eglenceler.
 

Ynt: Assos Gezisi İçin Tavsiyeleriniz Var mı?

Aslı selam.

8 günlük Bozcaada-Assos-Cunda gezimden yeni döndüm. buraların hepsine benim de ilk gidişimdi. Assos'u açıkçası pek sevmedim. Küçücük bir koya doluşmuş pansiyonlar ve insanlar.. Bu yüzden kendimi hemen Sivrice'ye attım. Okan Motel isimli bir tesiste kaldım. Günlük 60 lira (3 öğün tepeleme yemek dahil, inanılmaz lezzetliydi!) Çok bakir, sade bir yer. Kendine ait bir koyda basit bir motel. Eğer huzur ve dinginlik arıyorsan mutlaka oraya git. Hareket arıyorsan Assos'un içinde kal.

Ayrıca, ben olsam gitmişken Bozcaada'da da birkaç gün geçirirdim. Ben hayran kaldım...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Mesajlar
1,524,347
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

SON KONULAR



Geri
Üst