Daha yeni üye oldum. Ağustos-eylül gibi jimny alıp buralardan (Ankara) olabildiğince kaçmayı planlıyorum. (Çok ta sıkı değil! asfaltsız yolda gideyim yeter... hemen arabayı modifye etmeyelim..Gerçi şnorkel iyi fikir ama.. Neyse..)
Askeri cipler (şu ufak olanlar) suzuki lj10 yada lj20 olabilir mi ? Hani evrak için kullanılanlar vosvos onu anladım da cipler nedir? Bulunur mu? Üretilir mi? Dışarı satılır mı?
Tüm üyelerimizin seni görebilmeleri için, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde kendini tanıtır mısın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.200
Emre bey aramıza hoş geldiniz...
Forumda konu başlıkları açılırken ilgili bölüm başlıklarında olmasına dikkat edelim ki, ilerleyen zamanlarda, Araçlar / Suzuki Bölümü / Suzuki hakkında genel bilgi arayan arkadaşlar Suzuki araçları hk. bilgiye daha kolay ulaşabilsinler.
artık kalmadı a skeriyeden çıkma araç bu arada araç derken hangsini soruyosun jeep olarak bizd e var cj6 ve cj8 olarak dönem dönemde land rover çıkıyo ihalelere 0212 250 34 02 numaradan ulaşabilirsiniz direk olarak
askeri jeep olarak elimde birkaç tane kaldı cj6 ve cj8 olarak ama cj serileri özel ilgi alaka ve bilgi ister ama alışdımıda z evkine doyum olmaz bi nevi hastalık olarakda düşünebilirsiniz cj serisi jeepleri )
emreersin slm arkadaşım ben şuan o jeeplerin içindeyim arkadaşlarımızın demesi gibi uzak durmanda fayda var askeriyede tuzla jeeplerin yerini artık land rover lar aldı bızım kışlada 15 adet jeep var kaydını silip sanırım satışa sunucaklar nezaman ihale açılır bilemem ama ben takipçisiyim.Sanırım seninde piyasadan toplanmış masrafsız bir jeep alman daha mantıklı olacaktır.Sevgilerimle