Aşk İçin Bir İstek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kayberen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,224

Kayberen

Kayberen
Yer
Moğolistan - Ulan Batur
Arkadaşlar, Bunu üyesi olduğum her forumda açıyorum, konuya gelirsek, Hümeyra adında bir sevdiğim var ve onu çok seviyorum ;) Şimdi casereti olanlardan tek istediğim şey 5 SN'lik bir video, Kameralarınızı çalıştırın, sınıf arkadaşlarınızla, kankanızla, kardeşinizle yada tek başınıza hiç farketmez, kameranızı çalıştırın "Hümeyra Eren Seni Çok Seviyor" Diyin ve Videoyu Durdurun, sonra Buraya yükleyin ;) bütün videoları birleştirip tek bir video yaparak, sevgilime izleteceğim...! Bunu benim için yapacak cesaretli arkadaşlar varsa bekliyorum, videoyu bir dosya sitesine upload edip gönderebilirsiniz, farklı sitelerden katılımcılar var, Lütfen sizde destek verin, Bekliyorum, Teşekkürler :smiley:

Etiketler
Ynt: Aşk İçin Bir İstek

eren kardeşim hepimiz aynı dertten muzdaribiz ama başkasının değil bizim yapacaklarımız çok önemli bence.ben canımı cebime aldım dalış (dalmam yasak normalde) yaptım suyun altında evlenme teklif ettim olmadı birde suyun üstünü deneyeceğim bakalım :D o da olmazsa havalara çıkarım gökyüzüne paraşütle,kabul etmezsen paraşütün ipini çözerim derim inanırsa tabiii ;) o da olmazsa yapacak bişey yok.. :'(

ey aşk sen nelere kadirsin.....
düz duvara tırmandırır,suya daldırırsın. Eren kardeşim çekmeye çalışacağım senin için. ;)

yavuz bey o AŞK ki geçen gün büroya gelen bir misafarimizin 36 yıl önceki sevgilisi için gözyaşı döktüğünü gösterdi bana.yardım ettiğim abimle arkadaşı ESKİ defterleri açınca misafarimizin gözünden yaşlar döküldü ve benimde döküldü ama benim gözyaşlarım kalbime aktı :'( :'( :'( sevmek böyle bişey olsa gerek diye düşündüm.suya da dalarım göğe de çıkarım yeterki evet desin(derine dalarsam felç olma durumum var boyundan ameliyat oldum ve basınca maruz kalmamam gerekiyormuş doktor öyle diyooooo)

fatma hanım çok hoş demek yetmiyor ki yardımcı olalım o zaman hadi iş başına ey millet sevenler ve aşık olanlar için.sonra da ben bişeyler isterim belki

demekki aşk böyle saçma birşeymiş ;D aman aman uzak dursun ;D

Eren bey , gerçekten bir faydası olacaksa ben varım ;D bir kaç arkadaşa , aileme ve 102 yaşındaki neneme söyleteceğim ;D ...
özelden konuşuruz videoyu bir şekilde size iletirim ...
Mutluluklar dilerim ...
Saygılar.

mirkan,yavuz-çelikel,bahcivankurt,loganrory,loganrory

abilerim, ablalarım hepinize sonsuz teşekkürler, katkılarınızı heyecanla bekliyorum, çok çok çok teşekkür ederim sizlere, beni anladığınıza gerçekten çok sevindim...Sağolun var Olun :smiley:

ByEscobar' Alıntı:
mirkan,yavuz-çelikel,bahcivankurt,loganrory,loganrory

abilerim, ablalarım hepinize sonsuz teşekkürler, katkılarınızı heyecanla bekliyorum, çok çok çok teşekkür ederim sizlere, beni anladığınıza gerçekten çok sevindim...Sağolun var Olun :smiley:

o başka birşey......Çamur gibi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri