erhan110' Alıntı:Umut bey iyi günler.,
Ben bir adet komple telsiz almak istiyorum , ancak montajının eğer mümkünse istanbulda yapılması siparişimi hızlandıracaktır , aksi takdirde ancak izmitten hasbelkader geçerken mumkun olacak .
Cevabınızı bekler hayırlı işler dilerim.
Erhan
ariktekin' Alıntı:Ben de etraflı bilgi bekleyelerdenim, araç anteni nasıl bir şeydir, maliyeti nedir, montajını kim yapar? açık ortamlarda menzili ne kadardır, bu cihaza eşdeğer el telsizi var mıdır, varsa kaç TL dir.
safari2000' Alıntı:umut bey araç telsizi hakkında biraz daha açıklama yaparmısınız? araç telsizi ile birlikte el telsizi de varmı? yoksa hangi tip el telsizi kullanılacak anteni vs. tam teşekküllü kaç liraya mal olacak
ariktekin' Alıntı:Ben de etraflı bilgi bekleyelerdenim, araç anteni nasıl bir şeydir, maliyeti nedir, montajını kim yapar? açık ortamlarda menzili ne kadardır, bu cihaza eşdeğer el telsizi var mıdır, varsa kaç TL dir.
erhan110' Alıntı:Umut bey iyi günler.,
Ben bir adet komple telsiz almak istiyorum , ancak montajının eğer mümkünse istanbulda yapılması siparişimi hızlandıracaktır , aksi takdirde ancak izmitten hasbelkader geçerken mumkun olacak .
Cevabınızı bekler hayırlı işler dilerim.
Erhan
mrstar' Alıntı:Aynı durum benim icinde gecerli
Sevgiler ümit
umutkaptan' Alıntı:İstanbul aselsannet bayimiz MİBA eln. Size yardımcı olacaktır.0212- 533 71 71 Halil Bey Gitmeden önce montaj randevusu alırsanız kısa sürede yapılacaktır.
Saygılar umut