canergurellier
Yeni Üye
Selam dostlar tekrar.Doğaadamı rumuzuyla bir türlü giriş yapamadığım platform rumuzumu değiştirerek kendi adımla açtigim bu rumuzla girmeye devam edeceğim...2003 senesinde Japonya'da yaptiğim turdan sonra bu sefer Japon dostlarimla onlarin 1999'da basladiklari Çin-İtalya arasi sürüşlerinin Türkiye ayağindaki rehberleri oldum.Onlar Marco Polo'nun izinden giderek 1999 'da basladıklari bu turlarini bu sene İtalya'da bitirmeyi düşünüyorlar.Biz 2003 yazinda Hopa 'dan Samsun'a , 2004 yazinda ise Samsun'dan tüm Karadeniz kıyısı boyunca İstanbul'a İstanbul'dan da Silivri -Çerkezköy-Saray-Vize-Pınarhisar-Kırlareli-Edirne Rotasiyla Kapıkuleye sağsalim vardik.Ömrümün sonuna kadar unutamayacağım bu iki yılı.2003'te Japonya macerasi 2004'te de Karadeniz'i bisikletle koklamak...Şimdi size biraz fotoğraf ...Bu arada Japonya turumun fotoğraflarini bir sunumla herkese göstermek istiyorum ama nerde ne zaman nasil ?
Önce Trabzona uçtuk orada bizi bekleyen minibüs ve güvenlik aracimizla Hopa'ya oradanda baslangic noktamiz Sarp Sinir kapisina..
Bu fotoğraftaki iki Hırvat bisikletle Ankara -İstanbul yapip.Sonra bir çobanla Süphan dağina tırmanmislar Erzurum üzeri Artvine geli Karadeniz turu yapiyorladi ağzim açık kaldi...
Güvenli aracimiz olmasaydi bu sorumluluğu üzerime alamazdim...
Samsundayiz...
Bafra'da Kızılırmakın döküldüğü yer..
Karadeniz'in dağlari arkamda..
ve final ...ben mutluyum onlarda mutlu...o yaşlarina rağmen hedefleri icin pedal çevirdiler....hiç unutmadi onlari hiç unutamıyacağımda...
Önce Trabzona uçtuk orada bizi bekleyen minibüs ve güvenlik aracimizla Hopa'ya oradanda baslangic noktamiz Sarp Sinir kapisina..
Bu fotoğraftaki iki Hırvat bisikletle Ankara -İstanbul yapip.Sonra bir çobanla Süphan dağina tırmanmislar Erzurum üzeri Artvine geli Karadeniz turu yapiyorladi ağzim açık kaldi...
Güvenli aracimiz olmasaydi bu sorumluluğu üzerime alamazdim...
Samsundayiz...
Bafra'da Kızılırmakın döküldüğü yer..
Karadeniz'in dağlari arkamda..
ve final ...ben mutluyum onlarda mutlu...o yaşlarina rağmen hedefleri icin pedal çevirdiler....hiç unutmadi onlari hiç unutamıyacağımda...