Artvin - Hopa , Edirne - Kapıkule Bisiklet Turumuzun Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canergurellier Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,162

canergurellier

Yeni Üye
Selam dostlar tekrar.Doğaadamı rumuzuyla bir türlü giriş yapamadığım platform rumuzumu değiştirerek kendi adımla açtigim bu rumuzla girmeye devam edeceğim...2003 senesinde Japonya'da yaptiğim turdan sonra bu sefer Japon dostlarimla onlarin 1999'da basladiklari Çin-İtalya arasi sürüşlerinin Türkiye ayağindaki rehberleri oldum.Onlar Marco Polo'nun izinden giderek 1999 'da basladıklari bu turlarini bu sene İtalya'da bitirmeyi düşünüyorlar.Biz 2003 yazinda Hopa 'dan Samsun'a , 2004 yazinda ise Samsun'dan tüm Karadeniz kıyısı boyunca İstanbul'a İstanbul'dan da Silivri -Çerkezköy-Saray-Vize-Pınarhisar-Kırlareli-Edirne Rotasiyla Kapıkuleye sağsalim vardik.Ömrümün sonuna kadar unutamayacağım bu iki yılı.2003'te Japonya macerasi 2004'te de Karadeniz'i bisikletle koklamak...Şimdi size biraz fotoğraf ...Bu arada Japonya turumun fotoğraflarini bir sunumla herkese göstermek istiyorum ama nerde ne zaman nasil ?

krdnzdgnvekar021.jpg

Önce Trabzona uçtuk orada bizi bekleyen minibüs ve güvenlik aracimizla Hopa'ya oradanda baslangic noktamiz Sarp Sinir kapisina..

krdnzdgnvekar032.jpg

Bu fotoğraftaki iki Hırvat bisikletle Ankara -İstanbul yapip.Sonra bir çobanla Süphan dağina tırmanmislar Erzurum üzeri Artvine geli Karadeniz turu yapiyorladi ağzim açık kaldi...

krdnzdgnvekar041.jpg

krdnzdgnvekar087.jpg

Güvenli aracimiz olmasaydi bu sorumluluğu üzerime alamazdim...

Krdn2017.jpg

Samsundayiz...

Krdn2028.jpg

Bafra'da Kızılırmakın döküldüğü yer..

Krdn2061.jpg

Krdn2079.jpg

Karadeniz'in dağlari arkamda..

Krdn2110.jpg

Krdn2111.jpg

Krdn2147.jpg

Krdn2155.jpg

Trkya2005.jpg

Trkya2024.jpg
Trkya2030.jpg
Trkya2056.jpg
Trkya2053.jpg

ve final ...ben mutluyum onlarda mutlu...o yaşlarina rağmen hedefleri icin pedal çevirdiler....hiç unutmadi onlari hiç unutamıyacağımda...

Etiketler
Ynt: Artvin - Hopa , Edirne - Kapıkule Bisiklet Turumuzun Fotoğrafları

Çok güzel bir gezi olmuş Caner Bey. Biz de Sedat'la geçtiğimiz Mayıs sonu benzer bir tur yapmıştık ama tabi araçla ;D Pedalınıza sağlık :smiley:

Caner Bey, bu harika faaliyetler için sizi canı gönülden kutlarım.
Fotoğraf sunumunuzla ilgili olarak en kısa zamanda bir yer ayarlamaya çalışacağız.
Görüşmek üzere hoşçakalın.

Arkadaslar hepinize tesekür ederim.Fotoğrafların hepsine yazi yazmak istiyordum ama onlari da zor yazip gönderdim.Bir buçuk ay önce Efe adinda bir oğlum oldu.O rahat birakmadi beni :smiley:

Karadenizi daha önce bende arabayla turlamıştım ama bisiklet tecrübesi bambaşkaydı.Yillardir gitmek istediğim Sinop'u bisiketle keşfe çıkmak harikaydi.Mesala Sinop'a yolunuz düşerse orada 'Nokul'yemeyi unutmayın. Bir çeşit börek bu Nokul.Açma gibi ama çok daha özgün bir tadı vardi.

Günbatimi fotoğraflarindan üste olanı Abana'da çekilmiştir. Bir alttaki ise Zonguldak'ta.Raki- Roka Deniz ve gün batımı ise Akçakoca'dan,
Herkese Sevgiler...
Arkeolog-Tur Rehberi Caner Gürellier

Sevgili Caner nasılsın?
Bebeğiniz olduğunu duyunca Ercan bey ve ben çok sevindik mutluluk dolu uzun yıllar dileriz.En kısa zamanda görüşmek dileği ile.

Sevgilerimle,
Özlem

Özlem iyi dileklerin icin cok tesekur ederim gercekten...Ercan Bey'e de sevgiler saygılar...
Caner

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR