'Artistanbul 2006'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan queensland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,247

queensland

.The redness of the sky at dawn.
Yer
40° 52.0' 29° 07.0'
'Artistanbul 2006' İstanbul Modern'de

Fuar 26 kasıma kadar açık kalacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sanat Galericileri Derneği ve Dream Design Factory'nin düzenlediği 'Artİstanbul 2006' fuarı İstanbul Modern'de açıldı.

Bu yıl 'Bağlantı' temasıyla düzenlenen Artİstanbul 2006 Fuarı'nda, İstanbul Modern'de 150 sanatçının katılımıyla 8'i yabancı 65 galeri açıldı.

Fuar kapsamında ayrıca, 35 yaşını geçmemiş sanatçıların katılabileceği Genç Sanatçılar Resim Yarışması, Genç Sanatçılar Heykel Yarışması ve Genç Sanat Eleştirmenleri Yarışması düzenlenecek.

Fuar 26 kasıma kadar açık

Açılışına Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetlinin katıldığı fuar 26 kasıma kadar açık kalacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, açılışta yaptığı konuşmada, İstanbul'un 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilmesinin ardından kentte yaşayan herkesin sorumluluğunun arttığını açıkladı:

''Rahmetli Sakıp Ağa'yı anıyorum. Kendisi vefatından bir gün önce beni arayarak Picasso'yu Emirgan'a getireceklerini ve yardım etmemizi istedi. Ben de 'kendinizi yormayın, elimizden ne gelirse yaparız' dedim. Onun düşüncesi gerçek oldu, Picassolar, Rodinler geldi. Şimdi de Cengiz Han sergisi gelecek.''

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri