Doğrucu Davut
Zirve
Videolarınızı “.rar” verisine dönüştürerek yükleyebilirsiniz.Keşke forumun kendi sunucusuna belli bir kota dahilinde video yüklemeye izin verilse ?
Videolarınızı “.rar” verisine dönüştürerek yükleyebilirsiniz.Keşke forumun kendi sunucusuna belli bir kota dahilinde video yüklemeye izin verilse ?
Ayrıca ayak altında olunca mağazaya gelen çocuklar çok uğraşıyorlar pedal ile Onunda etkisi yok değil
Merhaba Ramiz dayı, hoşbuldum teşekkürler bu kadar yıl geçtiğini siz yazınca farkettim : ) opera hariç sanatın her turune hayranım paha biçilemez olan, hayal edilenin ses ve el becerisiyle ortaya çıkması müzikte resimde mimaride yazıda peyzajda taşıtlarda eşyalarda uzar gider. sizde de yok yok hepsinden var, sağlık yetenek emek en büyük zenginlik -para yoksa kimse bişey yapamaz diye düşünenler olursa dövelim onları - emek veren üreten herkese selam olsun sağlıklı mutlu kalınİlgi, alaka ve düşünceleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Beni daha da mutlu eden şey sizin gibi eski bir üyenin 4 yıl üstüne ilk mesajını bu konuya atması.
Sizi buralarda daha sık görmek dileğiyle.
Tekrar hoş geldiniz.