Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,756

Etiketler
Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

İnşallah hayırlısı ile bu hafta aranızda olacagım
Kemer bölgesi olması temennisi ile

Evet beyler teklifler gelsin.

1. Sapanca sogucak yaylası (kar var off road pek yok yolu biliyorum)
2. Kartepe Kuzuyayla (izoff tan destek aliriz)
3. Ömerli Şile Ağva (Fatih Hocam öncü olur ama asfalttan cok gidiyor)
4. Kemerburgaz Lopez Ciftalan Kisirkaya Sakligol
5. Karaburun (karaburun off road Serhat arkadasimizdan destek alabiliriz)
6. Klasik Çavuşbaşı Cekmekoy Polenez üçgeni :smiley:
7. Riva Fener Merasi ve Beyoff parkuruna gidis.
8. Diğer teklifler :smiley:

7 yi düşünüyodum bende dün , yağmur yağacak , sıkıntı yaşatır mı

aslan28' Alıntı:
İnşallah hayırlısı ile bu hafta aranızda olacagım
Kemer bölgesi olması temennisi ile
arac aldınız herhalde kemer bölgesi istediğinize göre cj5 bakıyordunuz
15000 tl bitti mi

HASAN_5434' Alıntı:
arac aldınız herhalde kemer bölgesi istediğinize göre cj5 bakıyordunuz
15000 tl bitti mi
Henüz almadım Hasan yücel beyden deyatlı resimler bekliyorum ama anlaştık resimlerden sonra ok verecegim

Bizim durumlar sallantıda beyler. Peşinen söyleyeyim. Sonra vay ben duymadıydım, vay ben görmediydim, ama bana haber eden olmadıydı gibi ithamlara maruz kalmayalım..
İnşAllah diyorum katılmaya çalışacağım lakin şansım %50'nin de altında.. :(

lynx255' Alıntı:
Bizim durumlar sallantıda beyler. Peşinen söyleyeyim. Sonra vay ben duymadıydım, vay ben görmediydim, ama bana haber eden olmadıydı gibi ithamlara maruz kalmayalım..
İnşAllah diyorum katılmaya çalışacağım lakin şansım %50'nin de altında.. :(
Açık konuşuyorum ekip tam olmalı %50 felan olmaz grup üyeleri tam olmalı yoksa tadı çıkmıyor

Ben oyumu 4. Kemerburgaz Lopez Ciftalan Kisirkaya Sakligol olarak kullanıyorum Dinçer'in madem gelememe ihtimali var tayfun kesin gelsin o zaman vinçli araç yok hiç Hasan reisin teriosunu kim çekecek

arkadaşlar aranıza ilk kez katılıyor olucam AT lastiğim olmazsa sıkıntı olurmu o na göre geleyim çok sıkıntı olmazsa inanın sabırsızlıkla bekliyorum :smiley:

Merhabalar;
Yeni aldığım teriosu sizlerle gezi yapmak isterim.Arabam normal 4x4 olarak yani hafif off road olarak geleceğim.
Sıkıntı olur mu ?

Gezi yapacagımız bölgede 2 hafta önce standart cj bypass ları kullanarak sıkıntısız geçti gelmeyi düşünen standart araçlar bypass kullanarak etabı bitirirler gelecek arkadaşlar yanlarında mutlaka eldiven ,bot çizme u kilit çekme halatı getirsinler

O halde bu pazar sabahı saat 9:00'da Kemerburgaz girişinde ki birinci kemerin altında buluşuyoruz. Oradan Lopez'e dalıyoruz. Çıkınca da ateş yakarız.
9:15'de hareket edilecektir. Buluşmaya saatinden önce gelmeye çalışalım. Özellikle ben. ;D

1.kemer nerede tam olarak ben hep hasdal yönünden gelip 1.sapak değil 2.sapaktan sapıyorum daha kolay oluyor diye

bende gelmek ıstıyorum 1. kemer dedıgınız yer maden sularının olduğu yermıdir acaba ılk kez off roda cıkıcam ::smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR