Artık Benim de Jimny'im Var...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saboy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,867

Etiketler

Ynt: Artık Benim de Jimny'im Var...

savş bey hemen araziye dalmışsınız bakım arac nasıl memnun kaldınız peki tekrar hayırlı olsun

Sağol Özkan, arazide gönül rahatlığı ile dolaşabilmek çok güzel, normal şartlarda buralarda ancak yürüyerek gezebilirdim, ayrıca şehir içinde de çok iyi bir araç , o yüzden oldukça memnunum.
suzuki 96' Alıntı:
savş bey hemen araziye dalmışsınız bakım arac nasıl memnun kaldınız peki tekrar hayırlı olsun

selam erhan ben samsundan varsa sormak istediğin bir konu yardımcı olabilirim samoff sayfasına bakarsan benim jimny göreblilirsin

Merhaba Erhan,
ben de Samsun'dayım, tabiiki soracağım şeyler olacak, ama henüz aracı iyice tanımaya çalışıyorum, ardından sorular gelecektir.Şimdiden teşekkurler.
Bir de sudan uzak durmak da fayda var demişsin, neden uzak durmalıyım, yada ne kadar derinlikte sudan uzak durmalıyım, fotoğraflarda benim geçtiğim yerler , aracın marşbiyelleri seviyesinde su olan yerler, bu sakıncalımıdır.

ömererhan' Alıntı:
selam erhan ben samsundan varsa sormak istediğin bir konu yardımcı olabilirim samoff sayfasına bakarsan benim jimny göreblilirsin

Samoff sayfasında fotoğraflara baktım, aracınız çok güzel, kazasız belasız sürüşler dilerim, bu arada geziler de harika görünüyor, aranızda olmak isterim, selamlar...
ömererhan' Alıntı:

selam savaş araban hayırlı olsun ulaşalım birbirimize tanışalım uygun olduğun zaman erhan.demsan@hotmail.com msn adresim 0 532 480 71 41 numaram ararsan vaktin olursa gezebiliriz beraber hatta bir gezimiz var yakın zamanda haberin olsun

Merhaba , benim iş yerim Örnek sanayide seyahatim olmadığında hafta içi Samsunda olurum. Numaram 533 622 88 59

benim iş yeride cok yakın sana ilkadımda hatta bugün seni oralarda gezindim neyse aracda bir değişiklik yaptınmı hic

sahin05' Alıntı:
jimny 'in yakıt tüketimi nasıl birde 1.3 gözüküyor ama 1332 cm3 olması vergide biraz dez avantaj sanırım arazi sistemi elektronikmi yoksa manuelmi yani ikinci bir vites kolu varmı acaba

Jimny'nin 2006 ve sonrasındaki modellerinde arazi şanzimanı aynı şanzıman. Sadece kumandası farklı olduğu için aşağıda koruma sacı takılıyor.

Yok henüz herhangi bir şey yapmadım, direksiyonda biraz boşluk var önce halletmem gerek , ama hem bildiğim usta hem de fazla zamanım yok, o nedenle şimdilik bekliyorum.

Senin aracı samoff sayfasında inceledim, çok yakışıklı olmuş, neler var araçta.

ömererhan' Alıntı:
benim iş yeride cok yakın sana ilkadımda hatta bugün seni oralarda gezindim neyse aracda bir değişiklik yaptınmı hic

iyi akşamlar arabada 3inç yükseltme kiti ,30/9.5/15 lastik birgestone tampon kesik birde badaj var yakın zamanda vinç ve şnorkel olucak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR