Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,112
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Gidiş-dönüş, araçlı veya yolcu feribot biletlerinizi 1-2 gün önceden alırsanız iyi olur. Bazen, özellikle hafta sonları yoğun olabiliyor.

Etiketler

Arkadaşlar, ne yazık ki 4-5 Kasım tarihlerinde İzcilik Federasyonu'nun bir eğitimi nedeniyle Nevşehir'de olacağım için katılamayacağım.

seyyahasan' Alıntı:
Evet paşam. Hızlı feribot karşıya, Yalova'ya 45 dakikada geçiyor.
_bilgi_Otomobil 40 ytl, Jip 50 ytl, araç içi yolcu 4 ytl.
hasanım pendikten 50ytl, yenikapıdan binecekler için 65ytl. ayrıca yolcular da ücrete tabii ve kişi başına yenikapıdan 8ytl, pendikten 4ytl ödeniyor.

phobios' Alıntı:
hızlı feribot mudanya veya yalova'ya araç alıyor değil mi? gezecek enerjimiz kalsın iznik'e gidince, denizden gecelim.
paşam enerji harcayacak çok birşey yok iznikte... enerjiyi saklayacaksan köfteler için, kebaplar için sakla :D

Mudanya'dan gidilmez zaten, çok uzar yol, binilirse yalovaya binilir, orhangaziden iznike yol ayrılıyor

phobios' Alıntı:
hızlı feribot mudanya veya yalova'ya araç alıyor değil mi? gezecek enerjimiz kalsın iznik'e gidince, denizden gecelim.

bu gezıye bende katılmak isterim, orda görüşmek dileğiyle ;)

En mantıklı olanı İzmit-Karamürsel üzerinden karayoluyla gitmek yol çok uzun değil yaklaşık 170 km.
Pendik'ten binecek olanlar da 110-120 km. yol yapacaklar, bence hep birlikte saat 9:00 da Tem de pendik Opet te buluşup gidelim
Feribotta israr edenlerin Yenikapı'dan binmelerini tavsiye ederim yoksa pek avantajlı olmaz

Sadece İznik için mi düşünülüyor gezi? Sansarak için de bir program var mı?

Meşeağacı' Alıntı:
Sadece İznik için mi düşünülüyor gezi? Sansarak için de bir program var mı?

Selam Meşeağacı,

Aramıza hoşgeldin ;) :D

Sedat'ında dediği gibi gün içerisinde boşluk olacaktır. Bu zaman diliminide Sansarak ile değerlendirebiliriz.

Görüşmek üzere. :D

İznik harici başka yerlerde görülmeli yakınlarda ::smiley:

Sansarak Kanyonu o günü bitirir cunku oraya sadece yürüyerek gıdılıyor sansarak koyu yakınlarında aracları bırakıp yürümek gerekır .. ama soyle bır sey yapıla bılır araclarla (yollar normal ) dag koylerı gezıle bılır buda yaklasık olarak 3/4 saat alır duarklamalarla beraber ..İznik de tarihi mekanlar gezıle bılır ..Abdülvahap tepesine cıkılabılır..yemek olarak kaptan ıslama ve corba salonu nu tavsıye edrım balık corbası ınanılmaz güzeldir ıslama köfte de cok iyi ...sahilde oturup kahve içip sohbet ederken dınlenılebılecek yerler var ...ama geldıgınızde ogun burda bır plan yapılabılır ben elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım

n9br1.jpg

yeni üyeyim ve tereddütlerim var :-\ internet ortamında tanıştığım insanlarla (hiç olmadı) birlikte değil kamp olayı hiç bir faaliyet düşünemiyorum, ammaa velakin kamp ve trekking gibi aktiviteler içinde istekli insanlarla tanışmak , ailecek katılabileceğimiz aktivitelere katılmak arzumuda yenemiyorum ;D incelediğim kadarıyla seviyeli bir ortamınız ve muhabbetleriniz var :smiley:
sevgilerimle

Cumhur Bey hoşgeldiniz.İnsanlar tercihlerini kendileri belirler.Düşündüğünüz negatif amaçlı ve yaradılışlı kişiler forumumuzda ve aramızda zaten yer alamazlar,almaya çalışsadalarda biz yöneticiler buna asla izin vermeyiz.
Tabii ki internet ortamında tanışmanın çok kötü yanları da var. Özellikle bizim forum için söylüyorum.Sedat , Murat ve İbrahim gibi kişiler ile birebir tanıştığınızda ve karşılaştığınızda , her buluşmanızda total kolesterol,HDL,LDL,ve trigliserid oranlarınızda negatif yönde kesin bir artış olacağını hesaplamanız lazım. ;D
Tekrar hoşgeldiniz.Saygılarımla.

saat 9 da opet de buluşursak ancak 11 feribotuna bineriz gibi geliyor.
en iyisi ben sizi iznikte bekliyeyim, gelmeye karar vermişsem. yola çıkaraken beni arayın sn. iceman ve vita
birde klavuz, rehber varmı diye sormuştum var mı? yok mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR