Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,833
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Bir mahsuru yoksa İznik ten bir arkadaşım da bizlerle olacak.

Etiketler

Mahsur ne kelime,

Seviniriz.

Hele İznik'ten birinin olması :D

arkadaşlar rica etsem birde araçlarımızı, yer durumumuzu ve nereden geleceğinizi listedeki isimlerinizin hemen yanına yazabilir misiniz.

İstanbuldan rotamız aşağıdaki gibidir.

image_map.gif

04-Taiga - (Mudanya-Kurşunlu-Gemlik-İznik)-(İki yetişkin, bir çocuk) - Niva

Merhabalarr,
Tecrübelerime güvenerek onca saat İznik'te zaman geçirmek baya bir sıkıcı olur..Tavsiyem gitmişken biraz ters ama Apolyont gölü (Gölyazı) - Cumalıkızık yada mudanya trilye zeytinbağ oralarda görülmeli derim.
İznik'te köfte çok güzel bir fikir İznik lisesinin karşısında Köfteci Yusuf'u tercih edebilirsiniz.Pide yemek isterseniz Ayasofya'nın karşısında Karpi (Karadeniz pidecisi) öneririm.

Sevgiler,
Özlem

bende geliyorum. vita yer varsa sana dahil olabilirim, eğer yoksada kendi aracımla gelirim.
Karamürsel'den geçersek yol uzar mı? Orada Meşhur Yağma Hasanın Börekçisi var...iyi bir kahvaltı yeri olur.
Ayrıca O hafta Bursa'dan da katılabilirim belki.

Iceman®' Alıntı:
bende geliyorum. vita yer varsa sana dahil olabilirim, eğer yoksada kendi aracımla gelirim.
Karamürsel'den geçersek yol uzar mı? Orada Meşhur Yağma Hasanın Börekçisi var...iyi bir kahvaltı yeri olur.
Ayrıca O hafta Bursa'dan da katılabilirim belki.

Hacım gel yerim var. Yalnız gelememe ihtimalim de var ve epey yüksek. Sonradan olmayabilir. Yazıyorum seni de (listeye yani ;D ).

bir terslik çıkmazsa ben de katılmak niyetindeyim

hasancim..tarih konusunda yanilgiya dusmusum..ben de gelirim nobet mobet cikmazsa..ki ayarlarim muhtemelen..

1- seyyahasan (İstanbul)
2- reha
3- sagalasos
4- taiga and family +1 (bursa)
5- yol (istanbul)
6- emin (bursa)
7- Mehmet (Yamaha YBR)
8- özgül
9- maviş (istanbul)
10-gülşah
11-serif (bijen(serif)-tuğba göztepe -- transalp)
12-vitaesmorte (istanbul)
13-iceman (istanbul)
14-The mogzilla's (istanbul)
15- phobios (istanbul)
16- aysedolar (istanbul)

Merhabalar
Bende katılmak istiyorum İst Beykoz istikametinden yaya olarak geleceğim :D

01- seyyahasan (İstanbul)
02- reha
03- sagalasos
04- taiga and family +1 (bursa)
05- yol (istanbul)
06- emin (bursa)
07- Mehmet (Yamaha YBR)
08- özgül
09- maviş (istanbul)
10- gülşah
11- serif (bijen(serif)-tuğba göztepe -- transalp)
12- vitaesmorte (istanbul)
13- iceman (istanbul)
14- The mogzilla's (istanbul)
15- phobios (istanbul)
16- aysedolar (istanbul)
17- sukuşu (istanbul)

Aynı gün BUFSAD, Bursa fotografçılık derneğinin 2 yıldır herkesten çok gitmek isteyipte, her seferinde iş gezisinde olduğumdan gidemediğim Yedigöllere kamplı gezisi var. Yüreğim ikiye bölündü ??? Şöyle sıfır kilometre fotoğraf makinamla bir fotoğrafım olamayacak mı yedigöllerde :'(
İznik gezisinden bir sonraki haftada Yedigöller'e gider miyiz? Ne dersiniz?
Bende geliyorum İznik'e...Bu senede Yedigöller'e gidemezsem "vardır bundada bir hayır" deyip avuturum artık kendim :smiley:

01- seyyahasan (İstanbul)
02- reha
03- sagalasos
04- taiga and family +1 (bursa)
05- yol (istanbul)
06- emin (bursa)
07- Mehmet (Yamaha YBR)
08- özgül
09- maviş (istanbul)
10- gülşah
11- serif (bijen(serif)-tuğba göztepe -- transalp)
12- vitaesmorte (istanbul)
13- iceman (istanbul)
14- The mogzilla's + 2 (istanbul)
15- phobios (istanbul)
16- aysedolar (istanbul)
17- sukuşu (istanbul)
18- Bursalı (bursa)

Bursalım Ayferim, senin için Yedigöller değil Kıbrıs'a :smiley: bile gideriz. Canım ben büyük 1 ihtimal c.tesi akşam sana gelirim sabah gruba katılırız. ama sen kampa katılmak istersen önceden gidiver.

Arkadaşlar!!! ne güzel yaaa,çoğaldık'da çoğaldık eminimkı muhteşem keyifli bir gün geçireceğiz valla defalarca gıtmiş olmama karşın, sanki ilk kez gidecekmiş kadar heyecanlıyım,umarım hava şartlarıda bizden yana olur'da keyfımız katlanır şöyle pastırma yazı tadında bir gün olsa keşke neyse ,demekki bu gibi faaliyetlere alternatıfler yaratarak devam etmek lazım,herkes yeni rotalar ve ilginç parkurlar için öneri getirsin oy birliğiylede sayın moderatör'de oylayıp yaşama geçirsin derim,ne dersiniz,mesela ilk öneri, benden şöyle fenerli balatlı kahvaltılı balıklı bir istanbul turu yapalım soğuk ama kuru bir havada,haydı bakalım döndürün düş çarklarını:smiley:)))))))
sevgi vede saygılarımla
Emrah Hamşioğlu

SAGALASOS' Alıntı:
Arkadaşlar!!! ne güzel yaaa,çoğaldık'da çoğaldık eminimkı muhteşem keyifli bir gün geçireceğiz valla defalarca gıtmiş olmama karşın, sanki ilk kez gidecekmiş kadar heyecanlıyım,umarım hava şartlarıda bizden yana olur'da keyfımız katlanır şöyle pastırma yazı tadında bir gün olsa keşke neyse ,demekki bu gibi faaliyetlere alternatıfler yaratarak devam etmek lazım,herkes yeni rotalar ve ilginç parkurlar için öneri getirsin oy birliğiylede sayın moderatör'de oylayıp yaşama geçirsin derim,ne dersiniz,mesela ilk öneri, benden şöyle fenerli balatlı kahvaltılı balıklı bir istanbul turu yapalım soğuk ama kuru bir havada,haydı bakalım döndürün düş çarklarını:smiley:)))))))
sevgi vede saygılarımla
Emrah Hamşioğlu

Olmaz mı Emrah Bey :smiley:

Listemiz uzadıkça uzamış :D

Bu gezi beni de müthiş heyecanlandırdı.

Gerçekten keyifli bir İznik gezisi olacak ;)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.