KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
uzun zamandır ağvaya bir gezi düsünüyoduk artık gerceklestirelim. deniz yesil ve ofroat araclarımızla gidilecek okadar güzel yerler varki aylesiyle gelicek arkadasları bekliyoruz şato gibi bir pansiyon on numara hizmet
Ynt: arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii
Benim fikrim seçimden önceki hafta olsun,tabii sizlerdegörüşlerinizi paylaşın,uygun bir zaman olsun yeterki
emrah kardeş seni aramızda görmek isteriz,saygılar
hadi arkadaslar mekan cok güzel cok uzkta diil ormanlık alan icerisinden giden sakin bir yolu var o şilenin berbat trafiyinin T si bile yok cok güzel resim kareleri yakalayacagınıza garanti ederim.
İşler yoğun koşturuyordum fatih bey, eğer o traktör de varsa orada ben kesin geliyorum ;D Seçime birşey kalmadı ben de seçimden sonraki hafta olması taraftarıyım... Sucuklar da kurur o zamana kadar ;D
Seçimden önceki hafta olursa gelirim fatih,seçim sonrası memlekete gidicem burda olmayabilirim
yinede arakadaşların fikirlerini alalım ona göre programı dizayn edelim derim,epey zaman var..
saygılar