arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,709

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
uzun zamandır ağvaya bir gezi düsünüyoduk artık gerceklestirelim. deniz yesil ve ofroat araclarımızla gidilecek okadar güzel yerler varki aylesiyle gelicek arkadasları bekliyoruz şato gibi bir pansiyon on numara hizmet

DSCN3970.jpg

DSCN3980.jpg

DSCN4017.jpg

DSCN4073.jpg

Etiketler

Ynt: arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii:smiley:

muhtesem bir yer ve cok uygun fiyat daha detaylı resimler facebookta KONAK KENSOLA Bakıp inceleye bilirsiniz

DSCN4572.jpg

DSCN4573.jpg

DSCN4455.jpg

Benim fikrim seçimden önceki hafta olsun,tabii sizlerdegörüşlerinizi paylaşın,uygun bir zaman olsun yeterki
emrah kardeş seni aramızda görmek isteriz,saygılar

hadi arkadaslar mekan cok güzel cok uzkta diil ormanlık alan icerisinden giden sakin bir yolu var o şilenin berbat trafiyinin T si bile yok cok güzel resim kareleri yakalayacagınıza garanti ederim.

Binali abi hosgeldin olur secimden sonra belki denize bile girebiliriz :smiley: selim kasrdese msj yazdım ama ortalarda yok bekliyoruz

İşler yoğun koşturuyordum fatih bey, eğer o traktör de varsa orada ben kesin geliyorum ;D Seçime birşey kalmadı ben de seçimden sonraki hafta olması taraftarıyım... Sucuklar da kurur o zamana kadar ;D

güzel kesin gitmek lazım yaz da geldi

Seçimden önceki hafta olursa gelirim fatih,seçim sonrası memlekete gidicem burda olmayabilirim
yinede arakadaşların fikirlerini alalım ona göre programı dizayn edelim derim,epey zaman var..
saygılar

Seçimden önceki haftasonu 4-5 haziran, şu anda birşey yok yine gelebilirim, binali bey siz ve aileniz olmadan olmaz ben her türlü gelmeye çalışırım...

selimsani' Alıntı:
Seçimden önceki haftasonu 4-5 haziran, şu anda birşey yok yine gelebilirim, binali bey siz ve aileniz olmadan olmaz ben her türlü gelmeye çalışırım...

Temmeniniz için Teşşekür ederim selim bey,sizsiz olmaz gelmenizi isterim,dilerseniz listeyi oluşturalım derim
saygılar

1.binali genç ve ailesi 4runner

PROF11' Alıntı:
Temmeniniz için Teşşekür ederim selim bey,sizsiz olmaz gelmenizi isterim,dilerseniz listeyi oluşturalım derim
saygılar

1.binali genç ve ailesi - 4runner

Ben de gelirim ee tabi kabul ederseniz....

2.Rıdvan KAYACI ve ailesi - Discovery

2.Rıdvan KAYACI ve ailesi - Discovery
3.Selim Sani Güngör ve eşi - Kuzuki G.V

Fatih Bey mangal da yapıyoruz değil mi? Kaşar suzuklar bizi bekliyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR