YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,396 Tepkime Puanı 519 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 12 May 2010 #1 Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefaat Etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz...
Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefaat Etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz...
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 12 May 2010 #2 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin.. Başınız sağolsun...
bacarmobil "Bitti" diye üzülme, "yaşandı" diye sevin.. Mesajlar 778 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 12 May 2010 #3 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir başınız sağolsun allah geride kalanlara sabir versin.
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir başınız sağolsun allah geride kalanlara sabir versin.
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 12 May 2010 #4 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel Bey, başınız sağolsun; size ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum. Cavid Sezen
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel Bey, başınız sağolsun; size ve yakınlarınıza sabırlar diliyorum. Cavid Sezen
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 12 May 2010 #5 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel, başın sağolsun, sana ve yakınlarına sabırlar diliyorum..
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel, başın sağolsun, sana ve yakınlarına sabırlar diliyorum..
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 12 May 2010 #6 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır diliyorum.
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır diliyorum.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 12 May 2010 #7 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, yakınlarına Allah sabırlar versin
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, yakınlarına Allah sabırlar versin
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 12 May 2010 #8 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel bey başınız sağolsun Allah sabır versin
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel bey başınız sağolsun Allah sabır versin
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 12 May 2010 #9 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel hocam başın sagolsun allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel hocam başın sagolsun allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum
pancarmotorcu ONLY ?????? CAN DO IT Mesajlar 3,622 Tepkime Puanı 5 Yer istanbul bayrampaşa 12 May 2010 #10 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir yüksel başın sagolsun ,ALLAH rahmet eylesin.
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 12 May 2010 #11 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel kardeşim başın sağolsun.Duyunca çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun.Sana ve ailene yüce Allah'tan sabırlar dilerim.
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel kardeşim başın sağolsun.Duyunca çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun.Sana ve ailene yüce Allah'tan sabırlar dilerim.
tolgameltem Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın. Mesajlar 667 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 12 May 2010 #12 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin.
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 12 May 2010 #13 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Başınız sağolsun, Allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Başınız sağolsun, Allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 12 May 2010 #14 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Başınız sağolsun, ALLAH sabır versin...
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 12 May 2010 #15 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel başınız sağolsun, Ailenize sabırlar diliyorum.
Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel başınız sağolsun, Ailenize sabırlar diliyorum.
Mustafad Zirve Mesajlar 1,498 Tepkime Puanı 2 Yer izmir 13 May 2010 #16 Ynt: Arkadaşımız Yüksel Uysal'ın Annesi Vefat Etmiştir Yüksel Bey, başınız sağolsun.