AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 15 Eki 2008 #1 Derya Bayrak (aura) arkadaşımızın dedesi vefat etmiştir... Arkadaşımız ve ailesine başsağlığı diliyorum... Allah rahmet eylesin...
Derya Bayrak (aura) arkadaşımızın dedesi vefat etmiştir... Arkadaşımız ve ailesine başsağlığı diliyorum... Allah rahmet eylesin...
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 15 Eki 2008 #2 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Sizin ve ailenizin başı sağolsun.
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 15 Eki 2008 #3 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Allah rahmet etsin. Ailesine başsağlığı diliyorum.
pancarmotorcu ONLY ?????? CAN DO IT Mesajlar 3,622 Tepkime Puanı 5 Yer istanbul bayrampaşa 15 Eki 2008 #4 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir ALLAH mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır diliyorum
Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir ALLAH mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır diliyorum
behicefe Zirve Mesajlar 1,395 Tepkime Puanı 1 Yer aydın-koçarlı 15 Eki 2008 #5 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Sevgili kardeşim Derya başın sağolsun. Dedenin mekanı cennet olur inşallah.
Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Sevgili kardeşim Derya başın sağolsun. Dedenin mekanı cennet olur inşallah.
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 15 Eki 2008 #6 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Derya Hanım başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin...
Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Derya Hanım başınız sağolsun... Allah rahmet eylesin...
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Eki 2008 #7 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Derya başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin...
ali günpay insanlar ufukları kadar ilerler Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.storperde.com 15 Eki 2008 #8 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir derya hanım başınız sağolsun allah rahmet eylesin
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 15 Eki 2008 #9 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Başın sağolsun Derya ve sabır...
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 15 Eki 2008 #10 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Başın sağolsun Allah sabır versin Derya.Merhumun mekanı cennet olur inşallah.
Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Başın sağolsun Allah sabır versin Derya.Merhumun mekanı cennet olur inşallah.
B bipolar Zirve Mesajlar 1,743 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul 16 Eki 2008 #11 Ynt: Arkadaşımız Derya'nın Dedesi Vefat Etmiştir Başın sağolsun Derya Allah sabır versin...