Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eray78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,758
Ynt: Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir...

ozanyur' Alıntı:
yarış işleri beni sarmıyor uzak duruyorum :smiley: ama bir ara oralara gelicem uğrarım yanına. sen yinede acele etme araba konusunda bir ara geldiğinde uğrarsan benim cj yi de kullan biraz daha netleşir kafanda

Ozanın da dediği gibi bu araç beklentinizi karşılamıycak bence ama uinede siz bilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
araç vede

sait bey yorumlarınız vede uzun açıklamalarınız için teşekkürler araca bu hafta sonu bakıcam bi bakalım nasıl bişey çıkcak verdiğimize değermi değmez mi bakalım yorumlarınız için çok teşekkürler ercan sizede teşekkürler bole bilgiler çok işime yarıyor gerçekten sağolun var olun :smiley:)

valla ozaman senin arabayı kullanınca kesinlikle değişir herşeyde :smiley: ole bi canavar yok çünki burda inşallah bir an önce gelde fikirlerimi değişsin :smiley: herzaman beklerim ozan her daim kapım açıktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR