Hayır çok yetenekli bir demircim var hani derlerya demirden ADAM yapar öyle bir adam.
Dün konuştum sen çizimleri getir yeter dedi. Eğer çizimleri bulup yaparsak bundan tüm site yararlanır.
Fena değil ama ben zj için bakıyorum.
Bide kaptan şu araca bi baksana alınırmı sence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-mumkun-degil-23700-vazvectim-106550828/detay
Fena değil ama ben zj için bakıyorum.
Bide kaptan şu araca bi baksana alınırmı sence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bu-fiyata-mumkun-degil-23700-vazvectim-106550828/detay
araç iyi görünüyor.yanlız satıcının üslubu hiç hoşuma gitmedi.eğer alacak olursanız yürüyen aksamına çok iyi baktırmanız lazım.malum bir aydır motor ile uğraşıyorum ve motoru bitirip toplamamıza rağmen hala sıkıntıyı çözemedik.sabah aracı tekrar ustaya götürüp bırakacağım.
6000 tl para veripte aracı kullanamamak çok kötü.araçtan soğudum.onun için en azından motor şanzuman diferansiyelleri iyiyse öyle alın gerisi zaten güzel görünüyor.
araç iyi görünüyor.yanlız satıcının üslubu hiç hoşuma gitmedi.eğer alacak olursanız yürüyen aksamına çok iyi baktırmanız lazım.malum bir aydır motor ile uğraşıyorum ve motoru bitirip toplamamıza rağmen hala sıkıntıyı çözemedik.sabah aracı tekrar ustaya götürüp bırakacağım.
6000 tl para veripte aracı kullanamamak çok kötü.araçtan soğudum.onun için en azından motor şanzuman diferansiyelleri iyiyse öyle alın gerisi zaten güzel görünüyor.
teşekkürler Mustafa bey.arac motordan çıktı ancak yedek su kazanından suyu dışarıya geri veriyor.benim düşüncem kapakta problem var ancak ustalar olmaz diye diretiyorlardı.bu gün pes ettiler zannedersem üst kapağı tekrar sökecekler.
teşekkürler Mustafa bey.arac motordan çıktı ancak yedek su kazanından suyu dışarıya geri veriyor.benim düşüncem kapakta problem var ancak ustalar olmaz diye diretiyorlardı.bu gün pes ettiler zannedersem üst kapağı tekrar sökecekler.
Kaptan benim önceki arabamda aynı dertten müzdaripti ustaların yapmadığı kalmadı ama yinede suyu dışarıya veriyodu. Sonunda ağrıza hiçö akla gelmeyecek bişeyden çıktı su bidonu, saçma ama su bidonu değişince düzeldi.
Bunu ustana anlatırsan güler büyük ihtimal çünkü benimkide gülmüştü bidondan olmaz diye.
Banada bir arkadaşım söylemişti bi dene istersen.
Buara bidonla birlikte kapağınıda mutlaka değiştirmen gerekiyoı bidon kapağını yani.