kuroscu
Kamp II
belki çoguna garip gelebilir araziye çinliyle çıkılmaz olacagı buydu denebilir fakat ben şunu söyleyim bu motorun giripde çıktıgı yerlerden girip çıkan bir çok arkadaşımın motoru dagıldı yamaha wr 450 ktm honda bunlar hep üst sınıf ve cross motorlardır benim çinli hakkını sonuna kadar vermiş beni yolda bırakmamış hertürlü arazi şartlarında beni taşımış yolda bırakmamış tabi girilmeyecek yerlere girmeninde bir bedeli vardır bazı parcalar dagılır ve deyişmesi gerekir 1 senedir dagınık parcalarla geziyordum şimdi hepsini toptan deyiştim motorda en ufak ses kalmadı zaten eski parcada kalmadı sıfırladım
eskilerden bir kaç resim neden olduguna nasıl dagıldıgına dair .gerci japon dagılmaz diyeceksiniz gelsinde dagılmasın
burası ÖLÜM VADİSİ burası motorun üstünde adamı nefes nefese bırakır
ne zorlu yollardan geçtik bülent arkadaşımız ilk defa katıldıgı için dayanamamıştı bu yollara insan dayanmıyor çinli ne yapsın
xl200 kaldıgı an motordan yada üstündekinden deyil zeminin ayakkabıyı bile ayagından alacak kadar yapışkan olmasından
aslında daha çok foto ve daha çok fotosuz gazlamam var ben severek yapıyorum ve sonucunada katlanıyorum benim bütün masrafım 800 lira başka motorda olsaydı bilmiyorum ne olurdu genede çinli minli fakat arazide beni yalnız bırakmadı
eskilerden bir kaç resim neden olduguna nasıl dagıldıgına dair .gerci japon dagılmaz diyeceksiniz gelsinde dagılmasın
burası ÖLÜM VADİSİ burası motorun üstünde adamı nefes nefese bırakır
ne zorlu yollardan geçtik bülent arkadaşımız ilk defa katıldıgı için dayanamamıştı bu yollara insan dayanmıyor çinli ne yapsın
xl200 kaldıgı an motordan yada üstündekinden deyil zeminin ayakkabıyı bile ayagından alacak kadar yapışkan olmasından
aslında daha çok foto ve daha çok fotosuz gazlamam var ben severek yapıyorum ve sonucunada katlanıyorum benim bütün masrafım 800 lira başka motorda olsaydı bilmiyorum ne olurdu genede çinli minli fakat arazide beni yalnız bırakmadı