Arazide Dağılan Parçalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuroscu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,144

kuroscu

Kamp II
Yer
istanbul g.o.p beşyüz evler
belki çoguna garip gelebilir araziye çinliyle çıkılmaz olacagı buydu denebilir fakat ben şunu söyleyim bu motorun giripde çıktıgı yerlerden girip çıkan bir çok arkadaşımın motoru dagıldı yamaha wr 450 ktm honda bunlar hep üst sınıf ve cross motorlardır benim çinli hakkını sonuna kadar vermiş beni yolda bırakmamış hertürlü arazi şartlarında beni taşımış yolda bırakmamış tabi girilmeyecek yerlere girmeninde bir bedeli vardır bazı parcalar dagılır ve deyişmesi gerekir 1 senedir dagınık parcalarla geziyordum şimdi hepsini toptan deyiştim motorda en ufak ses kalmadı zaten eski parcada kalmadı sıfırladım:smiley:
01112009451.jpg
01112009448.jpg
01112009449.jpg

eskilerden bir kaç resim neden olduguna nasıl dagıldıgına dair .gerci japon dagılmaz diyeceksiniz gelsinde dagılmasın
DSCN0569.jpg
DSCN0556.jpg
mjkm.jpg
30112008505.jpg
burası ÖLÜM VADİSİ burası motorun üstünde adamı nefes nefese bırakır
s6305742pp1-1.jpg
ne zorlu yollardan geçtik bülent arkadaşımız ilk defa katıldıgı için dayanamamıştı bu yollara insan dayanmıyor çinli ne yapsın
s6305739fa4.jpg
xl200 kaldıgı an motordan yada üstündekinden deyil zeminin ayakkabıyı bile ayagından alacak kadar yapışkan olmasından
s6305769oh4.jpg
CIMG2950.jpg
CIMG2951.jpg
s6305773dk0.jpg
s6305773dk0.jpg
CIMG2958.jpg

CIMG2885.jpg
CIMG2887.jpg

CIMG2888.jpg

CIMG2889.jpg

CIMG2890.jpg

CIMG2892.jpg

CIMG2893.jpg
CIMG2910.jpg
CIMG2917.jpg

CIMG2920.jpg
aslında daha çok foto ve daha çok fotosuz gazlamam var ben severek yapıyorum ve sonucunada katlanıyorum benim bütün masrafım 800 lira başka motorda olsaydı bilmiyorum ne olurdu genede çinli minli fakat arazide beni yalnız bırakmadı

Etiketler
Ynt: Arazide Dağılan Parçalar

Eğer enduro zevkini yaşayabiliyorsanız çinli olması pek bişey değiştirmez bana göre. Amaca ulaşıyorsanız ( ki ulaşmışsınız, kıskandım yalan değil ) makinenin önemi yok... Tebrik ederim. Umarım ben de Yamaha XT125R motosikletim ile böyle bir organizasyona katılırım.

emiir' Alıntı:
Eğer enduro zevkini yaşayabiliyorsanız çinli olması pek bişey değiştirmez bana göre. Amaca ulaşıyorsanız ( ki ulaşmışsınız, kıskandım yalan değil ) makinenin önemi yok... Tebrik ederim. Umarım ben de Yamaha XT125R motosikletim ile böyle bir organizasyona katılırım.
Sen bayrama KUROSCU,ya takıl gerisini merak etme bakalım ne kadar dayanacaksın bayramın arazisine emir. ;)

Bayram seninle hakikaten gurur duyuyorum 43 yaşındayız seninle ama ruhumuz genç be kardeşim. :D

Tamam o zaman hafta sonları çiftalanda buluşursunuz bayram ile benim motosiklet oralara elverişli değil geldiğinde yorum yazar şimdi o bugünde arazidedir ahayatı arazi zaten. :D

UFUKK' Alıntı:
Tamam o zaman hafta sonları çiftalanda buluşursunuz bayram ile benim motosiklet oralara elverişli değil geldiğinde yorum yazar şimdi o bugünde arazidedir ahayatı arazi zaten. :D

ben geldim :smiley:gelmek isteyen olursa araziye gideriz fakat hep lafta kalınıyor bu benim için sadece yorucu muhabbet oluyor gelmek isteyen gelir ben 2 senedir konuşanlarla . sadece konuşanlarla arziye gidecem diye konuşuyorum artık konuşmak deyil içraat yapmak istiyorum şu an motorum sıfır ve çok yavaş kullanmak durumundayım bu gün motora binmedim işlerim vardı haftaya gidelim diyorsanız açın topigi ben gelirim siz nereye ben oraya yada malova kemerine gideriz siz isteyin ben gezdireyim ;D

Bayram benim sana uyacak motorum yok,ama sana uyacak motorlar var burada neden buluşmuyorsunuz, ;) :DEmrah ile bu konuda fikir alış verişinde bulunun.

UFUKK' Alıntı:
Bayram seninle hakikaten gurur duyuyorum 43 yaşındayız seninle ama ruhumuz genç be kardeşim. :D

İşte ya olay bu Ufuk abim. Ruhunuz genç yahu :D :D

Bayram hocam hadi güle güle kullanın. Çinli minli farketmiyo bunu hepimiz biliyoruz.Bende 4sene mondial kullandım,herşeyimi onunla öğrendim arazi konusunda.Hiç korkmadan tam gaz bafa gölüne kampa gittik,bakımını yaptıktan sonra motorunu tanıdıktan sonra ve yaptığın işten haz aldıktan sonra varsın dağılsın parçalar ;D ;D

mrtvural' Alıntı:
Bu kadar vurduya kırdıya çok bile dayanmış çin işi..

Kurosçuya Capon yakışır caponnn.. 2 kere 2 4 eder.

Murat

bende japon düşünüyorum fakat crf450x durumum olursa tabi bide ktm 640ecventüre bu iki makinada benim istedigim tarzda araziye daha yakın olarak crf dayanıklılık olarakda crf benim ayarımdaki tek makina biraz imkan meselesi :smiley:

İbrahim35' Alıntı:
İşte ya olay bu Ufuk abim. Ruhunuz genç yahu :D :D

Bayram hocam hadi güle güle kullanın. Çinli minli farketmiyo bunu hepimiz biliyoruz.Bende 4sene mondial kullandım,herşeyimi onunla öğrendim arazi konusunda.Hiç korkmadan tam gaz bafa gölüne kampa gittik,bakımını yaptıktan sonra motorunu tanıdıktan sonra ve yaptığın işten haz aldıktan sonra varsın dağılsın parçalar ;D ;D

teşekkürler dediginiz gibi kolay kolay dagılmıyor benim ki yanlış usta yanlış tamirat ve sonuç yoksa bir çok parca saglam kalacaktı artı olarak söyleyim kendi şanzımanı 2 sene her zorluga dayandı ayazaga parkurunda 3 çok kullandım ve orda kırdım gecen sene bir sene için honda şanzımanı takmış oldum oda parcalandı deyişen şanzıman hondanın orjinaliydi .bense kendi çinli orjinalini koydum kafam daha rahat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.