ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan proffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,087
Ynt: ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI

Hocam benim 2004 grand vitaraya güneşlik ve spacer lazım, ama güneşliğin boya işini nasıl yaparız??

Etiketler

Suzuki Samurai ve Hyundai için güneşliklerimiz mevcut değildir ..Bunun nedenide bu modeller için çok sık talep bulunulmaması,ama diğer araç güneşliklerinden suzuki samurai ve hyundai için uyarlama yapılabilir araçları görmek ölçülerini almak gerekir, Fiyatlar tüm güneşlikler için aynıdır 350 TL

Selamlar...

Selimcim güneşliğin elimde mevcut ,boyama işine gelince ne renk istiyorsun? orjinali siyah renktedir,ama farklı bir renge boyatalım diyorsan bende hallederim yada istersen sende boyattırabilirsin ...+100 boya ücreti vardır aracın kendi rengine istediğin zaman,
spacer da elimde mevcuttur ,maslağa yolun düşerse her zaman beklerim, konuşuruz detayları,nasıl istersen..

Selamlar..

Ben uğrarım abi haftaya cumartesi, güneşlik boyalı isterim, bordo benim kuzuki... Spacer fiyatına göre alıp almama durumu kesin değil, belki güneşlik yerine önce spacer da alabilirim, gelince görüşürüz abi, hayırlı satışlar....

Tamam Selimcim ,beklerim konuşuruz detayları
Selamlar..

XJ için güneşlik sipariş edeceğim ayrıca XJ için 1 inch flans var mı?

Serkan kardeşim aracın xj cheroki kare kasamıdır?
Buna göre 1 inch flans ve güneşlik var..

Selamlar..

aracım kare kasa. flanşlar alüminyum mu? 1 inch fiyatı nedir acaba?

Flanşlar aliminyum evet titanyum karışımlıdır,balans sorunu yapmaz sağlamdır,Ayrıca bijonları dönmesi için kontralıdır Serkan kardeşim, 1 inch 2,5 cm olur,fiyatıda sana 500 TL yaparım

Selamlar..

bu ay üst bagaç ve vinç işlerini hallettik, sıra bunlara gelince sizinle kontak kuracağım

Tamamdır Serkan Kardeşim ne zaman istersen ,İstanbula yolun düşersede beklerim ..gelemezsende kargo yaparım ben sana,Aracınla ilgili her konuda yardımcı olmaya çalışırım..

Selamlar..

merhaba kardeşim ferozama güneşlik istiyorum, varmı ,fiat nedir,teşekkürler.

Merhaba kardeşim feroza güneşlik ne yazıkki yoktur..

Selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR