Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 424
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,816
Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

ayhanayhan' Alıntı:
Eyvallah birader caNNım :smiley: SeniGidiSeniTaTaAyhanBursaAyhanAyhanÖbürNicklerinNeydi?UnuttumLanHahHatırladımAyhanBursa :smiley: kardeşim...

Etiketler

Tanıştırayım.. 1976 dır... Adı Keje... :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

ALPc52.jpg

CJ51.jpg

CJ52a.jpg

CJ56.jpg

Buda Inner of Keje :smiley: ... bütün düğmeler v.s. yıllar önce benim üretimim ;D
yani, kromdan tornacıya yaptırmıştım... O zamanlar yoktu böyle custom çalışmalar.... milletin dibi düşmüştü...
Antalya' da köylü, kaba saba bi çakala kaptırdım makinayı, resmen çarptılar beni, kazıklandın, kumarda kaybetsem bu kadar üzülmezdim...

[attachment=1]

[attachment=2]

CJ57.jpg

CJ55.jpg

Geçen ay Trabzon'daydımmmm...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

71586_453834418532_654268532_5590513_348086_n.jpg

73708_453834148532_654268532_5590498_548676_n.jpg

73795_453833713532_654268532_5590472_3143655_n.jpg

Alfonse' Alıntı:
Geçen ay Trabzon'daydımmmm...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

beyaz gelinliği giymiş üstüne, ne güzel yakışmış esmer tenine...;)

33 İnc lastikli Niva

22012011029.jpg

georoad' Alıntı:
arkdaşlar bu siyah canavar ne öyle çok farklı ilk defa göryorum böylesini fotoğraf yanılmasımı bilmiyorm arkadaki unimog bile küçükmüş gibi duryor yanında :smiley:
yılmaz o araç acmat yeni versiyonları var abd ordusu müslüman ülkelere demokrasi götürmek için kullanıyor

broncomcamur.jpg

6824b.jpg

eski fotolarımı karıştrırken rastladım önerler kum ocagı yarışlarından iki kare....

küçük ağa' Alıntı:
yılmaz o araç acmat yeni versiyonları var abd ordusu müslüman ülkelere demokrasi götürmek için kullanıyor

sedat abi aydınlattığın için teşekkür ederm götürülen güçlü demokrasiden nasıl güçlü bi araç olduğunu anlamış bulunmaktayım...

hasanfb' Alıntı:

Hasancım yeni aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...

de

olmamış böyle, takacak bişi yok değiştircek bişi yok para harcıycak bişi yok...en iyisi sen bunu yeşile boyat, yeşili de kırmız yap... :smiley:

georoad' Alıntı:
arkdaşlar bu siyah canavar ne öyle çok farklı ilk defa göryorum böylesini fotoğraf yanılmasımı bilmiyorm arkadaki unimog bile küçükmüş gibi duryor yanında :smiley:

Yılmaz Bey eğer ilgileniyorsanız , Acmat'ın hikayesi aşağıdaki başlıktadır.Resim aldatıyor biraz , unimog arkada ufak kalmış.Ama gene de Acmat'ın boyu daha uzundur.Tam 6.30 mt.Bir de düzeltme yapayım.Acmat ABD değil , Fransa üretimidir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82.0

997799' Alıntı:
Hasancım yeni aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...

de

olmamış böyle, takacak bişi yok değiştircek bişi yok para harcıycak bişi yok...en iyisi sen bunu yeşile boyat, yeşili de kırmız yap... :smiley:

Aşkımız var abi bitmeyen yetmezmi ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri