eftaLYa' Alıntı:Koca ayak
iksje' Alıntı:Amortisör, yay, makas, küpe gibi yüksekliği belirleyen parçaları bu yüksekliğe uygun satın alıp, aksları tutan ön kolları uzunlarıyla değiştirirseniz bu yüksekliği elde edebilirsiniz. Tabi sonra bu yüksekliğin gerektirdiği bazı tadilatları yapmak icab eder ama tek tek yazmıyim. Yani çok özetle böyle. Lastikler 37"
Esra hanım "Kocaayak" tamamdır. Sevdim ben.
MİNİK de uyguniksje' Alıntı:Elizabeth, Yalnız kurt, Kocaoğlan, Yaratık, Bıdır... Ben de ismi olsun istiyorum Jeep'imin. Türkçe bir isim bulucam Öneriniz var mı?
Volk' Alıntı:aracınız 2000-2001 xj sanırım.bunların elektorniği çokmudur?yani 99 sonrası gc zj leri elektronik aksamı çok olduğu için arazide(en azından off-road amaçlı) kullanmıyorlar ya bu kare hatlara sahip olmayan xj lerde de aynı durum söz konusumu?
ayhanayhan' Alıntı:MİNİK de uygun
iksje' Alıntı:Elizabeth, Yalnız kurt, Kocaoğlan, Yaratık, Bıdır... Ben de ismi olsun istiyorum Jeep'imin. Türkçe bir isim bulucam Öneriniz var mı?
nkurtkaya' Alıntı:Uçtu uçtu...
997799' Alıntı:bence lastikler biraz dışarda olsa ve daha agresif bir desen olsa çoook daha ihtişamlı ve iş makinesi kıvamında olurdu