Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 424
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,827

Etiketler
Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Koca ayak ben de düşünmüştüm.. Toraman'a baktım şimdi yapılı besili falan diyor.. Bunun kendi cüssesinde bi numara yokki.. kendisi cılız.. Ayakları büyük hakkaten :smiley: Koca ayak iyi gibi şimdilik cepte dursun.. Hele bi karar verelim kafa kağıdını alim sonra :smiley:

nasıl bu kadar yükseltebildiniz?
bir de kaç inch lastik var

Amortisör, yay, makas, küpe gibi yüksekliği belirleyen parçaları bu yüksekliğe uygun satın alıp, aksları tutan ön kolları uzunlarıyla değiştirirseniz bu yüksekliği elde edebilirsiniz. Tabi sonra bu yüksekliğin gerektirdiği bazı tadilatları yapmak icab eder ama tek tek yazmıyim. Yani çok özetle böyle. Lastikler 37"

eftaLYa' Alıntı:

Esra hanım "Kocaayak" tamamdır. Sevdim ben.

iksje' Alıntı:
Amortisör, yay, makas, küpe gibi yüksekliği belirleyen parçaları bu yüksekliğe uygun satın alıp, aksları tutan ön kolları uzunlarıyla değiştirirseniz bu yüksekliği elde edebilirsiniz. Tabi sonra bu yüksekliğin gerektirdiği bazı tadilatları yapmak icab eder ama tek tek yazmıyim. Yani çok özetle böyle. Lastikler 37"

Esra hanım "Kocaayak" tamamdır. Sevdim ben.

aracınız 2000-2001 xj sanırım.bunların elektorniği çokmudur?yani 99 sonrası gc zj leri elektronik aksamı çok olduğu için arazide(en azından off-road amaçlı) kullanmıyorlar ya bu kare hatlara sahip olmayan xj lerde de aynı durum söz konusumu?

iksje' Alıntı:
Elizabeth, Yalnız kurt, Kocaoğlan, Yaratık, Bıdır... Ben de ismi olsun istiyorum Jeep'imin. Türkçe bir isim bulucam :smiley: Öneriniz var mı?

photohk.jpg

photo14b.jpg
MİNİK de uygun ;)

Volk' Alıntı:
aracınız 2000-2001 xj sanırım.bunların elektorniği çokmudur?yani 99 sonrası gc zj leri elektronik aksamı çok olduğu için arazide(en azından off-road amaçlı) kullanmıyorlar ya bu kare hatlara sahip olmayan xj lerde de aynı durum söz konusumu?

Yok gayet uygundur.. Tekerleklerin dönmesiyle ilgililenen özellikleri -dolayısıyla elektronik üniteleri- yoktur. Aksları eskilerden değişiktir ama sizin dediğiniz anlamda bi farkı yok eskilerden. Cherokee, 25 yıl boyunca kabası nerdeyse hiç değiştirilmeden üretilmiş bir araç. Yeni nesil içinde olay sizin ne kadar harcayacağınızla ve offroad ile ne kastettiğinizle alakalı. Elektronikten ziyade bilyalı sistemlerin kullanılması sorun oluyor ama niyetiniz offroadsa değiştiriyorsunuz onlarıda. Hardcore offroaddan bahsetmiyorsak hemen hemen her sorun için bir çözüm mevcut piyasada. Eğer az maliyet, az çabayla çıkayım araziye diyorsanız doğrudur XJ ve benzerleri gibi mekanik ve basit olanlar en uygun araçlardır bana göre...

ayhanayhan' Alıntı:

Hakkaten güzelmiş bu da ama biraz aceleylede olsu kondu ardık ismi. En kötü isim-soyad "Minik Kocaayak" olur. :smiley:

güle güle kullanın aracınızı nazar değmesin çok güzelmiş .. ileride ünlü olursa bizde isim babalığı yapmıştık deriz ;) :D

iksje' Alıntı:
Elizabeth, Yalnız kurt, Kocaoğlan, Yaratık, Bıdır... Ben de ismi olsun istiyorum Jeep'imin. Türkçe bir isim bulucam :smiley: Öneriniz var mı?

photohk.jpg

photo14b.jpg

photo17v.jpg

ara. çok güzel elinize sağlık, bakılası binilesi olmuş,
ama bence lastikler biraz dışarda olsa ve daha agresif bir desen olsa çoook daha ihtişamlı ve iş makinesi kıvamında olurdu, msela ben de zj de kullanıyorum silverstone extreme 117. bu şekild bir dğişiklikle sizin arazınızın arkasından aynı yola girmye tırsardım ama bu lastikler sizde iken peşinize dalarım. :smiley: izin alamadan eleştri ve öneride bulunduğum için özür dilerim. saygılar...

997799' Alıntı:
bence lastikler biraz dışarda olsa ve daha agresif bir desen olsa çoook daha ihtişamlı ve iş makinesi kıvamında olurdu

Lastikleri biraz daha dışarı alıcam ama aksları değiştirmedikçe bu iptidai oluyor, o da çok hoşuma gitmiyor. Lastik konusunda da çok fazla seçeneğimiz malesef yok Türkiye'de. Bunlar benim için optimum olanlarıydı ve gayet memnunum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri