ARANIYOR LAND CRUİSER VX80 TURBO DİZEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolga900 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,814

tolga900

Yeni Üye
Yer
ADANA
arkadaşlar herkeze selamlarımı sunuyorum aranıza yeni katılmış bulunmaktaydım 6 ay öncesine kadar asfalt da giden hız makinaları hobim iken artık daha doğaya yakın ve fiziksel efor sarf edilen off road a karar kıldım ve almak istediğim araç yaşına uygun kusurları belki bulundurabilecek ama temiz olması tercih sebebim TOYOTA LAND CRUİSER VX80 TURBO DİZEL ARIYORUM 93-97 YILLAR ARASI OLMASI TERCİHİMDİR çok ucuz ama ölmüş araç aramıyorum bu konuda siz değerli arkadaşlarımdan referans olabileceğiniz araçları bekliyorum saygılarımla

Etiketler
Ynt: ARANIYOR LAND CRUİSER VX80 TURBO DİZEL

Antalya'da sn.Mehmet KOLA'da var, siyah-mat kaplamalı, yeni revize edildi, sitede vardı başlığı ama orada yoksa da malum site olan sahibin..... com da var ilanı sanırım, selamlar...

fatih neden gözlerin pörtledi abi böyle. :eek: :eek: :eek: arkadaş torpido gözüne ekmek koymuştur ekmekli araçtır ;D nasıl olsa bir bilen alır o aracı da.alanada satanada hayırlı olsun

arkadaşlar ben aracı sitede bir başlıkta geçen günlerde görmüştüm, siz deyince acaba ilan varmı diye şöyle bir göz attım da!!! ;D fiyuuuuu ::smiley: sağlam para istemiş, bu aracı revize ederken ve satıştan çekerken "kendim i.üçin bu değişiklikleri yapıyorum, binecceğim" demişti ancak sonradan satacağını tahmin etmek hiç te zor değil, neyse, o araç telekomdan çıkma 4 ileri vitesli ve benzinli bir araçtı, epey satılık ilanı durdu, sonra satılmayınca araca dizel motor ve 5 ileri vitesli şanzıman attı, eh biraz da makyaj yapmış ancak fiyatı bence de epey uçuk yükseltmiş, biz de var 1996 dizel VX 80, biz bile o parayı istemeyiz herhalde satacak olsak ki kesinlikle satılık değil, yanlış anlaşılmasın,

sn.Kola'ya hayırlı satışlar dileyeyim :eek:

abi normal degilmi sence :eek: :eek:
kilitsiz düz ve elden gecmiş bi arac ve 55bin inanılmaz işler bu işler resmen alıcıyı mal yerine koymak ya tutarsa zihniyeti maalesef böyle bi ülkede yasıyoruz cennet vatanda cehennem fiyatlar ;D ;D
kürsad abinin eski aracı var satılık 65bin o araca gözüm kapalı veririm mesela arkadasta bu aracı degerlendirebilir bence evladiyelik bi arac kesinlikle...

hepinizin öneri ve düşünceleri için teşekkür ediyorum farklı bir aracı kovalamaktayım şu an :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR