Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xano Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,546
Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011)

bahattin abi onların her yaptığı iş gönüllü zaten birgün birisinin başka birisine yardımcı olması bile onları mutlu eder emin ol ama bencede teşekkürü hak ediyor her iki arkadaşımda ..cok vefakar ve gönülden insanlardır her ikiside

Etiketler

bettino' Alıntı:
Sn. Gezen bilir ailesindeki dostlar , arama kurtarma kursu biteli bir ay oldu. Kursa katılan ve yazılıp katılmayan vede ahh ahh vah vah eden arkadaşlardan hiç bir yorum ve hafta sonlarını Bizlere bildiklerini aktarmak için feda eden çok saygı duyduğum - Sn. Hakan Bulu ve Birol Özdal beyler bir teşekür bile edilmedi .
Ben içtenlikle ikisine'de cani gönülden teşekür ederim ve başarılarının daimi olmasını dilerim.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
çok haklısınız eğitim alanlardan biri olarak yaptığım vefasızlık için kendilerinden tüm kalbimle özür diliyorum ... Emekleri için de çok teşekkür ederim sağ olsunlar ...

hocalarımızın emeğine sağlık. ileri düzey eğitim çalışmalarınıda dört gözle bekliyoruz.
özürümle beraber bir kaç fotoğraf göndermek istedim ama, sürekli hata veriyor.
(Fuat bide sen denersen çok sevinirim.)

Sn Hakan bey, forumda kurs ve sertifika dağıtımı hakkında hiç bilgi yok ?
Ne durumdayız ? Lütfen bilgi verirmisiniz.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)

Sn. Şafak bey, ilginize teşekür ederim.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik(bettino)

Sevgili dostlar.
[/size]
Eğtimimizi yaptık bitirdik. Kurs katılım belgelerinizin bir çoğu hala bende.
Hafta içi gelip alamayan arkadaşlar 18 Mart pazar günü nöbetim dolayısıyla yeşilköye gelip benden alabilirler. Bahaneyle tekrar görüşmüş oluruz.
sevgiler.
hakan bulu.

xano' Alıntı:
Sevgili dostlar.
Eğtimimizi yaptık bitirdik. Kurs katılım belgelerinizin bir çoğu hala bende.
Hafta içi gelip alamayan arkadaşlar 18 Mart pazar günü nöbetim dolayısıyla yeşilköye gelip benden alabilirler. Bahaneyle tekrar görüşmüş oluruz.
sevgiler.
hakan bulu.

sevgili AFAD cı Üstat...

belgeye ne gerek var... ihtiyaç olduğunda hayatta isen zaten kimse belgeni sormayacak.. yılda kaç gün izin kullandın diye bakacaklar adama... ensesinden.. :smiley:
şimdiden iyi nöebetler...
sevgiler efem
K.S.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR