Araçlarınız kaç kilometrede

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darkcity2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,653

darkcity2000

Kamp II
Selamlar,

Araçlarınız kaç model ve km de ? ( Mil'i km ye çeviriniz), ve kısaca aracınızın şu anki durumu nedir ? yazabilirmisiniz, Buradan çıkacak sonuçları yorumlamak istiyorum ..

Etiketler

Ynt: Araçlarınız kaç kilometrede

Aracım 1997 model ZJ Orvis
167.600 km de.
Gayet sağlıklı.....

yazın yazın da en az %95 i çooooook eksik rakamlar, hemde çoooooookkkkkkkkkk

şöyle söyliyim hata bulamadığım, koltuğunda bile nokta çizik olmayan km si 160 bin olan zj nin 98 yılında 3. ayda 177 binde olduğu gibi çok fazla örnek biliyorum...

tüm net ve çıplaklığı ile 377.000 km de durumu ise ;

içi çok temiz
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

dışında bir iki yere boya gerekiyor
[attachment=4]
[attachment=5]

231120101485.jpg

231120101484.jpg

231120101486.jpg

231120101480.jpg

231120101488.jpg

budaa fok balığımmmm :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

buda civicimle yan yanaa :smiley:
[attachment=4]

231120101473.jpg

111220101507.jpg

111220101511.jpg

111220101510.jpg

Arkadaşlar aracınızda antfriz olsa bile ,veya yeni alanlar 3 kg kaliteli antfriz ilave etmeyi unutmayalım . mjliada ankaradan aynı zamanda kar manzaraları da göndermiş ,ist da henüz öyle kar yağmadı.Bir de özellikle belirteyim 100 mil 165 km dir çok arkadaşımız bunu bilmeyebilir.

97 zj 168 bin km... Sorunsuz kusursuz... MASALLAH :D Orj. Km adım gibi eminim çünkü aldığım kişi akrabamız...

O resimde görünen paslı kısımları kazıtıp boyatsanız iyi olur, pas bi kere bulaştı mı ilerleme eğilimindedir. Motor bozulsa yaptırırsınız ama çürüyen kaporta çürümüş kaportadır, geçmiş olsun dersiniz.

merhaba aracım 90 mod xj 165 mil de alırken birkaç ustaya gösterdim iyi dediler motorda bir puroblem yok en ufak duman veya üfleme yok .yorumunuzu merak ediyorum .
.

olasiliksiz' Alıntı:
O resimde görünen paslı kısımları kazıtıp boyatsanız iyi olur, pas bi kere bulaştı mı ilerleme eğilimindedir. Motor bozulsa yaptırırsınız ama çürüyen kaporta çürümüş kaportadır, geçmiş olsun dersiniz.

Doğru söze ne denir ? 2 bin tl motora harcar yenilersiniz ama çürük kanser gibidir, önüne geçemezsiniz... ilerleyen yıllarda bir bakmışsınız giderken asfalta oturuvermişsiniz :smiley:

mjeliada, aracın çok temiz ve diri görünüyor, o çürükleri de hallettinmi tepe tepe kullanırsın, kimse 93-94 model demez o araca.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR