Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araçlarımızda Var Olan Navigasyonu Çalıştırabilmek Mümkün mü?
Araçlarımızda var olan ama pasif şekilde duran navigasyonlarımızı aktif edebilirmiyiz. Benim her iki aracımda bu sistem var. Ama ne Borusan nede Chrysler bu konuya eğilmiyor.
Bunun aktif etmenin legal yolu var mıdır?
Ynt: Araçlarımızda Var Olan Navigasyonu Çalıştırabilmek Mümkün mü?
Yüz milyarlara ve belki daha fazlasına dayanan rakamlara satılan araçlar için, araç başına 30$ bile tutmayacak bir masrafa girişmemeleri çok büyük bir ayıp...
selam arkadaşlar ben de bu konuda muzdariptim ama inatla çözdüm
aracım vw ve üzerinde almanyadan aldığım mfd3 rns510 model navigasyon sistemi var ancak orjinal dvd olmadığı için navigasyon çalışmıyordu haliyle.
garmin gvn-53 adlı cihaz aracın üzerindeki ekranı kullanarak bunu size sağlıyor ebay.com dan bir tane aldım ve ankara mesut elektronikte monte ettirdim sonra da netten tanıdığım bir abi sayesinde tr haritası yükledim ve şu an vw de navigasyon kullanabiliyorum bilginize..
bence otomotiv sirketleri bu konuda cok zayif milyarlar verip araba aliyorsunuz ve ufacik bi problemde ilgilenmiyorlar cok yazik. bence elektronik isleri yapanlar bu sorunu cözer...