Araçla Temmuzda Rusya-ukrayna-almanya-ıtalya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,045
Ynt: Araçla Temmuzda Rusya-ukrayna-almanya-ıtalya

theodor_malinovski' Alıntı:
tekrar merhaba turbolinea,
kazbegi ile vladikavkaz arasındaki kapı ile ilgili bir soru daha sormak istiyorum.
öğleden sonra kapının kapandığını belirtmişsin. pazar günleri bu kapı açık oluyor mu?
trabzon-sochi arasındaki feribotu kullanmayı da düşündüm. trabzondaki feribot acentalarını aradım. şu aralar sochi limanında tadilat çalışmaları varmış ve sochi limanı araç girişine geçici olarak kapatılmış. tüm tır lar vladikavkaz kapısına yönlenmiş durumdaymış şu sıralar. bunu da ek bir bilgi olarak buradan vereyim.

Normalde 7 gün açık bu kapı...Çalışma saatleri türk saatine göre sabah 5 akşam 10 olması lazım ama ben bizzat 2 kez rastladım bazı sorunlardan dolayı öğlen sınır kapısını kapatıyorlardı.

Ayrıca yol da berabat bir yolu var.

SEN GELEMEZ MİSİN BENLE.

GELECEK BİR ALLAH IN KULU YOK MU?

Etiketler

sigortaya para vermeyeceksiniz.

elimden geldiği kadar da yol parası almayacağım.
yol parası %30 alacağım sizden.

yine gelemez misiniz?

otel falan da yarıdan yarı düşer asağı.
lütfen

İtalya hariç diğer ülkeleri gezdim hatta 5 yıldır ukrayna ve rusyada yaşıyorum sürekli bir gelgit içerisindeyim mesleğim ile ilgili şunu söylemeliyim ki rusya sınırlarına girdiğinizde cebinizdeki paralara sahip olun ve trafikte göze batmamaya çalışın.

Bir tavsiye size eğer rusça bilmiyorsaniz karşınızda ingilizce biliyor olsa bile asla ve asla kontak kurmayın kesinlikle sizden para koparmak içindir buralarda trafik kuralları katıdır ve eğer anlaşamadığınızı anlarsa sizi birakacaktır ama anlaştığınız takdirde sizden en az kişi başı olarak 5000 ruble isteyecektir.

Gezinizde bol eğlenceler dilerim rusyada görülmesi gereken yerler ile ilgili bilgi istersen pm ile bana ulaşabilirsin.

Bol şans iyi eğlenceler ve hayırlı avlar :smiley:

Ayrıca bu tur yerine birde sibirya expresi denemeni araştırmanı isterim orada daha kolay arkadaş bulabilirsin böylece yolda doğacak tüm tatsızlıkları engellemiş olursun.

Enttreri' Alıntı:
İtalya hariç diğer ülkeleri gezdim hatta 5 yıldır ukrayna ve rusyada yaşıyorum sürekli bir gelgit içerisindeyim mesleğim ile ilgili şunu söylemeliyim ki rusya sınırlarına girdiğinizde cebinizdeki paralara sahip olun ve trafikte göze batmamaya çalışın.

Bir tavsiye size eğer rusça bilmiyorsaniz karşınızda ingilizce biliyor olsa bile asla ve asla kontak kurmayın kesinlikle sizden para koparmak içindir buralarda trafik kuralları katıdır ve eğer anlaşamadığınızı anlarsa sizi birakacaktır ama anlaştığınız takdirde sizden en az kişi başı olarak 5000 ruble isteyecektir.

Gezinizde bol eğlenceler dilerim rusyada görülmesi gereken yerler ile ilgili bilgi istersen pm ile bana ulaşabilirsin.

Bol şans iyi eğlenceler ve hayırlı avlar :smiley:

Ayrıca bu tur yerine birde sibirya expresi denemeni araştırmanı isterim orada daha kolay arkadaş bulabilirsin böylece yolda doğacak tüm tatsızlıkları engellemiş olursun.

Rus milleti asil bir milletir.
Yanlış yapmadığın sürece yanlış görmezsin.
4 kez rusya'ya gittim ufak bir olumsuzluk bile görmedim.
Polis bazı yerlerde para ister...ama yok deyince bırakır.

Tırcı bir abimizin başına gelen bir olayda: Başına gelen en kötü olay disco da hatunlarla oynarken sivil polis para istemiş o kadar.

Türkiye'de benim başıma gelen olaydan daha iyi...
Türkiye'de Benim aracıma sopalı bir kaç kişi saldırmıştı.
Diğer bi olayda ise paramı alıp biri vermemişti.Türkiye'de...Paramı almaya çalışırken darp edildim.

Rusya'da karakola bile düştüm.Bana kötü davranmadılar.ifademi aldı bıraktılar.

Rus milleti kötü bir millet değildir.Her yerde kötü vardır.

Schengen'de kötü insan yoktur.Çünkü daha dürüst oldukları söyleniyor.

sinirlendiğim şu günlerdir birini arıyorum maliyeti düşürmek için ve yalnız gelmemek için.

ne diyim yani..

http://www.youtube.com/watch?v=tx8Ss-nJl7k
http://www.youtube.com/watch?v=vpDPU3fwvLA

Rus halkının iyi olduğunu bu video ile anlayacaksınız.vicdansız merhametsiz değiller

Türkiye'de benim aracım bozulduğu zaman benim aracımı çeken adam ben görmedim. ya da yardım eden.

Rus halkını lütfen kötülemeyin.

Kötüsü de var ama iyisi de var.

Türkiye'deki gibi kavga olduğu zaman herkes sana vurmaya çalışmaz.rusya'da mutlaka ayıran birileri de olur.

http://www.youtube.com/watch?v=nKXeMf691G0

bu da rusya'da yapılmış.

bunu türkiye'de yapsan öldürürler adamı...bu da demek oluyor ki rus halkı daha iyi niyetli biraz daha.

3. bayram yola çıkabiliriz bana uyar. detayları ayrıca konuşuruz.... a_ozdas03@hotmail.com

turbolinea ramazan bayramı sonrası kazbegi vladikavkaz tarafına düşünürsen görüşelim.

omertayfun' Alıntı:
turbolinea ramazan bayramı sonrası kazbegi vladikavkaz tarafına düşünürsen görüşelim.

olur kardesim ona gore haberlesir bir seyler yapariz.

su an o yolu ve ukrayna yolunu kullanip avusturya ya geldim.

pyatigorsk ta benim bildigim turkce bilen rumlarin calistirdigi ucuz otel de var kalma da sorun olmaz.

gecelik 30 tl.

10 gun sonra ara gideriz

omertayfun' Alıntı:

yalnizim abicim,

forumdan defalarca bircok kisiyi cagirdim gelmedi.

teli attim sana 4-5 gun sonra ararsin. konusuruz

3 hafta icinde de gideriz

VIZE ISINI AYARLARSAN TEKRAR BIR AVRUPA DA YAPARZ

CUNKU RUSYA DA KIMSE INGILIZCE BILMIOR VE DERDINI ANLATAMAYINCA IYICE BUNALIORSUN

AMA GIDERIZ TANIDIGIM TURKCE BILEN INSANLAR VAR VLADIKAVKAZ VE O BOLGEDE

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR