Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,884
Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

çok saolun çok teşekkürler
darısı tüm 4x4 almak isteyipte alamaynlara olsun.
tabi herşeyden önce sağlık olsun gerisi olur.

Etiketler

şimdilik bu kadar dicez vallaha.bütcemi çok zorlamamalıyım.
işin doğrusu aracın mekaniği beni yordu.ama daha sonra olabilir.
tabi daha sonra yine resimleri ekleyip bundan başka neler yapabiliirm diye sizlerin görüşlerini alacam muhakkak.

inşallah tez vakitte alırsınız.
hatta herkes alır.4x4 yazları olmasada kışları süper bişey....

Osman güzel olmuş, güle güle ve sağlıkla kullanmanı dilerim.

teşekkür ederim sefa abi.vallaha herkes güzel olmuş diyo ama bence beni üzmemek için öyle diyorlar gibi geldi :D
abi kasanın önünde bi demir var onun ortasına uzun bi telsiz anteni iki yanınada iki adet sis lambası.ön kaputun ortasındaki yerede bi siyah folye.onlar iyi hoş olur abide tampon işini hafif güzelleiştirebilsem :( :( :(
bu arada senin verdiğin tampon şekli süper ama becerebilen yokki abi.

önelikle hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileği ile

Ben sadece fikir amaçlı olsun diye söylüyorum sanki resimde beyaz çizdiğim yerlerden aldırsan toplancak gibi sen ne düşünürsün bilmem.
Belkide kendin işaretleyip jet taşıyla girsen bile olur.

sahibinden_sahibinden_DSCN4862.jpg

Hayırlı olsun, iyi günler de kullan. Çok seviyorum bu hilux'leri ;D

hayırlı olsun.
Görsel güzellik kişiye göre değişir. Bende t392syncro arkadaşıma katılıyorum.
Banada görüntü rahatsız edici geldi t392syncro işaretlediğiyerden traşlarsan görsel acıdan cok daha mükemmel olacaktır.bence yan basamaklarda kötü ,onlarıda çıkar.,Çokk geniş olmuşlar.Ama kullanış amacına uygundur bir şey diyemem.
Arka tamponuda aynı şekilde traşlamanı tavsiye edeceğim..

güzel günlerde kullanın...

sayın yalın sümer bey aynı fikir için teşekkür ederim. bencede aracı toplamak için en güzel yöntem plakayı üste alsa plaka yerinede vinç denk gelse çok toparlayıcı olur sanki.

öncelikle yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
evet tampon hakkındaki düşüncelerimiz sizlerle birebir aynı.aynen kağan beyin işaretlediği yerler ile benim ve antalyadan sefa abimin düşünceleri aynı.gerçekten bunu yapacak bi tornacı bulduğumda hemen kestirecem o işaretli yerlerden.güzel olacagına da gerçekten inanıyorum.
yan basamak aslında geniş ve gösterişli deyil ama araca yeri geliyo ailemlede binmek zorunda kaldığım için inip binme açısından çok faydalı.sanırım araç biraz fazla yüksek.
tampon kolay aslında ama nedense hangi tornacıya göstersem zor iş diyor.neresi zorsa anlamadım doğrusu.
ilk fırsat bulduğumda da sis lambaları ve büyük bi telsiz anteni takmak istiyorum.tabi zaman içerisinde olacak şeyler.
zor kısım mekanikti onu hallettim ya gerisi kolay diye düşünüyorum.
önerileriniz için çok teşekkürler.
bu işleri bitirdikten sonra tekrar resim eklicem...

0sman kağanın cizimi engüzel şekli aynen katılıyorum arkadaşların yorumuna uygula derim..burda yakınımda olsan sana bikıyak yaparım ama jet taşının koplosu kısa geliyor burdan yetişmiyoo ;D ;D

abi ankaraya yolum düştü ve cihan abimle tanıştım ve senin eserlerini yakından görme fırsatım oldu.gerçekten muhteşem fabrikasyon dicem ama sana haksızlık yapmış olurum
fabrika bile senin kadar güzelini yapamaz ahmet abi.
bu arada tampon işini inşallah çözecem abi.olmadı söküp gönderecem antalyaya ahmet abime.
sanırım başka türlüde olmayacak.
biraz daha araştıracam bakalım abi.

Plakasinin sonu yeter 10 numara olmuş kardeşim. Önemli olan aracin modeli degil uzerindeki emek..

teşekkür ederim mücahit abi.
inşallah daha güzel olacak.
biraz zaman gerek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR