Aracımı Takas Edeceğim. Bu araç Nasıl? (Disco)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan torhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,231
Ynt: disco yardım.

torhan' Alıntı:
araç söylediğine göre hendekten düşmüş arazide ve ön çamurluklarla beraber kaput değişmiş. ayrıca direklerde işlem yapılmış... motoru conta yaktığı için yeniden yapılmış... ne dersiniz buna rağmen alınır mu yoksa uzak mı durmalıyım ?

tolga bey aracı ,kullanım amaçlarınız ne olacak ,offroad içinmi ,yoksa hem günübirlik hemde offroad yapayım amacı ilemi ,belirtireseniz size fikrimi yazayım ;)

Etiketler

alırsam üçüncü aracım olacak. asıl amaç offroad ama bazı günler üç araç da kullanılıyor. sonuçta şehirler arası kullanımda da konforlu diye biliyorum ama dediğim gibi asıl amaç off road. hatta alırsam ilk işim sanırım helezon ve amortisörleri değiştirmek olur.

torhan' Alıntı:
alırsam üçüncü aracım olacak. asıl amaç offroad ama bazı günler üç araç da kullanılıyor. sonuçta şehirler arası kullanımda da konforlu diye biliyorum ama dediğim gibi asıl amaç off road. hatta alırsam ilk işim sanırım helezon ve amortisörleri değiştirmek olur.

tolga bey ,opel fronteredan sonra ,discoda parça sıkıntısı yaşamassınız ,fiyatlarıda ucuzdur , tabi bütün parçalar diye bir genelleme yapmış olmayayım ,offroadta kullanacaksanız bence bu araç pahalı ,daha ekonomik bir disco bulup kendiniz toparlarsanız ,tecrübeleriniz gelişir, ama illa hazır araba alayım diyorsanız sitemzin ilanlar bölümünde bir arkadaşımız ait ,disco vardı gayette güzel bir araç sizin istediğiniz bütün donanımlarda var ,bir göz atın isterseniz ,ama aklınızda bulunsun ,disco nasıl bir hendekten düşmüşki kapı direkleri işlem görmüş,anlayamadım ,zaten satışı zor olan arazi araçlarını birde kazalısını almak bence çok büyük maceradır ama piyasa değeri 20 lira olan aracı ,araç sahibi kusurlarından dolayı 13-15 liraya veriyorsa ,bunuda dürüst olarak söylüyorsa ,problem yok offroadta kullanacağınız için binilebilir diye düşünüyorum, ama dediğim gibi değeri bu değil ,o paraları etmez ,takasta yerine verdiğiniz aracı bilmediğim için nakitte o parayı etmez

97 model frontera veriyorum. hatta linkini vereyim. takas etmek isteyen adam pek çıkmıyor frontera ile o nedenle bunu düşündüm. satmadan da araç alamam. arkadaşlar gaz verip duruyorlar grup kuralım diye. iki arada bir derede kaldım. fronteramda hiç kaza yok. çok temiz bir araç.

http://www.sahibinden.com/1997_model_160_000_km_de-17WQQaXQQ19477312WQQpXQQdisplayitem

işte benim fronti üste 5.000,00 istedi ben 3.000,00 veririm dedim.

cihanülker' Alıntı:
takasa verdiğiniz aracınızın değerini bilmiyorum ama biz 2 ay evvel ,biraz daha kötü durumda olan ,kaporta olarak aracı 13,5 aldık bir dostumuza ,bence bu kadar etmez rakam olarak ;)

;D ;D O düşeşti bidaha zor bulunur, kasko bedeli 20000 tl civarında bu araçların, 18 e falan buldunmu iyi durumda uygundur, çok çok iyi hiç ellenmemiş az km yapmışsa fiyat oldukça artar, aksesuara göre de fiyat değişir. ;)

cihanülker' Alıntı:
yavuz o zaman bizim sitedeki araç iyi galiba

hangisi abi o benim haberim yok, birde daha önce Mertin başına gelen olay var, özellikle Disco I lerde plakayı soruşturun ucuz ilanlar hacizli yakalamalı falan çıkıyor, borusan dışlında kaçak sokulanlar falanda var, elinizden alıveririler arkasından bakar kalırsınız derdinizi anlatana kadar 3-5 yıl geçer, birde kaçakçılıktan yargılanırsınız. Mert sıf bu yüden gitti bir araç daha aldı diğeriyle uğraşmaktan bıktığından.

Yaşanmış olay , aratırsanız site içinde konusu ozamanlar çok geçti.

discovery-V8' Alıntı:
hangisi abi o benim haberim yok, birde daha önce Mertin başına gelen olay var, özellikle Disco I lerde plakayı soruşturun ucuz ilanlar hacizli yakalamalı falan çıkıyor, borusan dışlında kaçak sokulanlar falanda var, elinizden alıveririler arkasından bakar kalırsınız derdinizi anlatana kadar 3-5 yıl geçer, birde kaçakçılıktan yargılanırsınız. Mert sıf bu yüden gitti bir araç daha aldı diğeriyle uğraşmaktan bıktığından.

Yaşanmış olay , aratırsanız site içinde konusu ozamanlar çok geçti.

zapatista arkadaşımzın aracını demiştim kardeş ;)

torhan' Alıntı:
araç söylediğine göre hendekten düşmüş arazide ve ön çamurluklarla beraber kaput değişmiş. ayrıca direklerde işlem yapılmış... motoru conta yaktığı için yeniden yapılmış... ne dersiniz buna rağmen alınır mu yoksa uzak mı durmalıyım ?

Sahibi düzgün satıcıymış demekki, birçok insan artık bunları söylemiyor, gel gör aracı diyor.

torhan' Alıntı:
evet çok haklısınız... kafama çok yattı bu disco işi. umarım kullanım maliyeti çok pahalı değildir bu araçların

Kullanım maliyeti yakıt dışında en makul araçtır Disco I ve Defender, yeterki işlemleri doğru yere 1 defa yaptırın, hayati önemi olan parçalarda yerli parçaya kaçmayın ozaman başınız ağrımaz, yolda asla bırakmaz, birazcık eliniz yatkınsa heryerde müdahale etmesi çok kolay bir araç, ölüsü bile yürümeye devam eder.

ben uşakta yaşıyorum ve buralarda malesef pek yaygın bir araç değil. ama ben tüm araçlarımda idareten bişey olsun istemem. her zaman orjnal parça kullanırım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR