Aracımı Takas Edeceğim. Bu araç Nasıl? (Disco)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan torhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,231

torhan

Kamp II
Yer
Uşak
Web
www.orhansmmm.com
Merhaba arkadaşlar... ben kullanmakta olduğum 1997 model frontera 2.2 ile bir LR disco yu takas etmeyi düşünüyordum. Antalyadan bir arkadaş bir miktar farkla takas edebileceğini söylemiş ama sizin fikrinizi almak istedim. acaba bu araç nasıldır ?

Motor rektefiye edilmiş sanırım. yardımcı olursanız memnun olurum.

http://www.sahibinden.com/1998_land_rover_discovery_temiz_bakimli_arazi_canavari-60WQQaXQQ18659534WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

Ynt: disco yardım.

Araçta yeni BF lastikler ve gaz varmış, bunlar sadece 4000 liraya yakın tutuyor. Motorda yeni diyor. Araç iyi gibi ama yinede bir bilenle bakmak lazım

torhan' Alıntı:
antalyada nereye baktırılır bu araç ?

antalyada ,yeni sanayide akın usta var ona gösterebilirsiniz, amerikancı diye sorun söylerler ,

053 511 71 17, bendende slm söyleyin yardımcı olur , , onun tam arka dükkanında tornacı ahmet usta var ,onada mutlaka uğrayın,oda görsün aracı mutlaka ,hatta aracı tanıyor bile olabilir

Aracı Kosifler'e gösterip full ekspertiz raporu talep edin. Masrafını öğrenin. Sonra da, Antalya'daki LR ustalarına (sanırım sadece iki adet var, net bilgiyi Antalya'lı arkadaşlar verir) gösterin. çıkan bilgiler örtüşüyorsa, kendi bulunduğunuz yerdeki bir ustaya ya da yetkili servise ilk bakımını yaptırabilirsiniz.

Fiyat konusunda yorum yapamayacağım. Zira aynı yaş aynı aksesuarlı iki aracın değeri birbirinden çok farklı olabilir. Tamami ile aracın durumuna ve alışverişin koşullarına bağlı. Takasa girdiğiniz için satıcının da belli koşulları kabul ettiğini unutmamak lazım.

Kosifler:
Altınova, Sinan Mahallesi Serik Caddesi No:189 Havaalanı Yolu 07170 Antalya
Tel: 242 3402128

edaghan' Alıntı:
Aracı Kosifler'e gösterip full ekspertiz raporu talep edin. Masrafını öğrenin. Sonra da, Antalya'daki LR ustalarına (sanırım sadece iki adet var, net bilgiyi Antalya'lı arkadaşlar verir) gösterin. çıkan bilgiler örtüşüyorsa, kendi bulunduğunuz yerdeki bir ustaya ya da yetkili servise ilk bakımını yaptırabilirsiniz.

Fiyat konusunda yorum yapamayacağım. Zira aynı yaş aynı aksesuarlı iki aracın değeri birbirinden çok farklı olabilir. Tamami ile aracın durumuna ve alışverişin koşullarına bağlı. Takasa girdiğiniz için satıcının da belli koşulları kabul ettiğini unutmamak lazım.

Kosifler:
Altınova, Sinan Mahallesi Serik Caddesi No:189 Havaalanı Yolu 07170 Antalya
Tel: 242 3402128

engin bey slmlar antalya kosifler bu araçtan anlamaz ,benim disco 2 td5 uzaylı gibi bakıyorlardı , ben çektim başka arkadaşlar çekmesin bari ,aman diyorum birde istedikleri paraları duysanız ,5500 euro dedikleri arızayı ,istanbula çekici ile gönderip 1000 liraya hallettim ,bir kerede sağlam arabayı 15 dakikada bozdular o hali ile istanbula gelip ,orada yaptırdım ;)

cihanülker' Alıntı:
engin bey slmlar antalya kosifler bu araçtan anlamaz ,benim disco 2 td5 uzaylı gibi bakıyorlardı , ben çektim başka arkadaşlar çekmesin bari ,aman diyorum birde istedikleri paraları duysanız ,5500 euro dedikleri arızayı ,istanbula çekici ile gönderip 1000 liraya hallettim ,bir kerede sağlam arabayı 15 dakikada bozdular o hali ile istanbula gelip ,orada yaptırdım ;)

Cihan sen çok çekmişsin o arabadan ;D ;D ;D

Bu arada Tolga beyin önerdiği araçta deri koltukta varmış, ben severim deri koltuklu arabayı. :D

çok teşekkür ederim ilginize arkadaşlar. yalnız bu yetkili servisleri anlamak mümkün değil. ben daha önce jeep grand cherokee alacaktım denizlida abalıoğlu var yetkili servis çektim aracı sadece lpg den ötürü ışık ynıyordu motor ışığı. altta beşik fişekleri ölüydü. adamlar bir masraf çıkardılar 8000 euro. araç o para değli dedim ben :D onlar biraz saçmalıyor yani...

torhan' Alıntı:
çok teşekkür ederim ilginize arkadaşlar. yalnız bu yetkili servisleri anlamak mümkün değil. ben daha önce jeep grand cherokee alacaktım denizlida abalıoğlu var yetkili servis çektim aracı sadece lpg den ötürü ışık ynıyordu motor ışığı. altta beşik fişekleri ölüydü. adamlar bir masraf çıkardılar 8000 euro. araç o para değli dedim ben :D onlar biraz saçmalıyor yani...

güzel türkiyemde oluyor bazen böyle vakalar ,jeep kullanmak zor iş türkiyede,yani 4x4 ,her şeye 2 misli fiyat çekiyorlar ne ikmetse

evet çok haklısınız. en önemli husus bunlarda bu havalı süspansiyon işi mi dikkat edilecek ? ayrıca helezonlu sisteme geçip 2" yükseltme maliyeti tahmini ne kadardır bunun ?

torhan' Alıntı:
evet çok haklısınız. en önemli husus bunlarda bu havalı süspansiyon işi mi dikkat edilecek ? ayrıca helezonlu sisteme geçip 2" yükseltme maliyeti tahmini ne kadardır bunun ?

bildiğim kadarı ile sizin bakmış olduğunuz araçta ,havalı süspansiyon yok, ondada pek dikkat edilecek yani ustaların gözle görüp anlayacağı bir şey yok , ama 2 yükseltme maliyeti yaklaşık 750 tl parçalar + işçilik gibi düşünün ;)

araç söylediğine göre hendekten düşmüş arazide ve ön çamurluklarla beraber kaput değişmiş. ayrıca direklerde işlem yapılmış... motoru conta yaktığı için yeniden yapılmış... ne dersiniz buna rağmen alınır mu yoksa uzak mı durmalıyım ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR