Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barracuda54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,724

barracuda54

Yeni Üye
Herkese yorumlar için teşekkürler ancak o aracı kaçırdım çok benzer bir araç nasip oldu devir haftaya olucak ilk resimleri ve yorumlarımı paylaşırım inşallah.
2000 Vx100 arac bu arada.

Etiketler
Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:smiley:

Takip ettiğini bildiğim değerli arkadaşlar ve abiler birkaç sorum olucak sizlere;
Benim almış olduğum araçta(2000 vx100 de) A-TRAC var mı?
Overdrive nedir ne işe yarar kullanıyormusunuz.

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:smiley:

hayırlı olsun lacivert 2000 model vardı malum sitede onumu aldınız ?

Evet doğrudur. Aracı tanırmıydınız?

Yok tanımıyorum ama arac hakkında bilgi almak için TEM'e telefon ettim 5-10 Dk. önce araca baktıklarını eğer alım satım olmazsa kaçırmamamı önermişlerdi. (Ali beyin aracından bahsediyorsak 34 Y xxxxplakalı araç)

Tekrardan hayırlısı olsun Tekeri düzbassın

sevgiler

Eralp

Eralp bey çok teşekkür ederim evet o araç gerçekten:smiley:
Ama 6 aydır arıyordum doğru aracı aslında hayırlısı ile nasip oldu. Malum sitede takip ettiğim araçlardan birininde fiyatının düştüğünü size haber vermek isterim araca baktırmamıştım fiyatı 21000 euro olarak yazılmıştı.
sampanya rengi 2001 bi araç artık 40000 olarak yazılmış bilgilerinize...

İyi dilekler için teşekkürler

Tşk.

Aracın direksiyonuna bakınca 170.000 km az geliyor insana :smiley: Mazisini biliyormusunuz aracın .

Aslında o olay benimde dikkatimi çekti araca hiç bakmamıştım fiyatı düşünce dikkatimi çekti belki değerlendirmeye değer? Ama aracı hiç bilmiyorum.
İnşallah kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz

Herkese yorumlar için teşekkürler ancak o aracı kaçırdım çok benzer bir araç nasip oldu devir haftaya olucak ilk resimleri ve yorumlarımı paylaşırım inşallah.
2000 Vx100 arac bu arada.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94968.0#ixzz2MUaItnZd
hayırlı olsun güle güle kullanın
aracın yakıtı hakkında bilginiz varmı acaba ?

Ben anlayamadım hangi aracı kacırdınız ?
Ben aracı aldım konuda geceni ilk fotolarını çektim ama pek beyenmedim güneşli bi havada baska fotoları çekip gönderirim arac 2000 lc 100 bu arada.
Araç hakkında tüm yorumlara katılıyorum eksik olan var bence fazla yok gerçekten çok sevdik ailecek.:smiley:
İsteyen herkese Rabbim nasip etsin Amin....

Harung kardeş şimdi anladım.
Hep abartıldığını düşünürdüm tüketim olayının ama kendim denedim istanbuldan izmite geldim tam 100 km yaptım 120 civarı gittim hiç yavaslamadım arada bir 140 filan oldu arada kikdown da yapmama rağmen izmitten 44.50 tl lik LPG aldım. yani tüketim 0.44 tl civarında uzun yolda şehirde 60 olduğu söleniyor. Bakıcam tecrube ettikce yazarım.

barracuda54' Alıntı:
Harung kardeş şimdi anladım.
Hep abartıldığını düşünürdüm tüketim olayının ama kendim denedim istanbuldan izmite geldim tam 100 km yaptım 120 civarı gittim hiç yavaslamadım arada bir 140 filan oldu arada kikdown da yapmama rağmen izmitten 44.50 tl lik LPG aldım. yani tüketim 0.44 tl civarında uzun yolda şehirde 60 olduğu söleniyor. Bakıcam tecrube ettikce yazarım.

Bu cusseli motor az yakiyor.

Gözümle görmesem inanmazdım 240 bg 4.7 v8 sonuçta
ama birkez hareket ettimi pek gaz vermeye gerek kalmıyor belki ondandır

barracuda54' Alıntı:
Gözümle görmesem inanmazdım 240 bg 4.7 v8 sonuçta
ama birkez hareket ettimi pek gaz vermeye gerek kalmıyor belki ondandır

birde yıllıkl bandrol ücreti çok yuksek olmasa çok güzel olurdu doğrusu

Siz arastırdınız mı ne kadar dediler

barracuda54' Alıntı:
Siz arastırdınız mı ne kadar dediler

3750 tl yıllık tutarı

--------------------------------------------------------------------------------

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR