Araç Üstü Çadırla Kamp

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DAYLIK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,295
Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp

İlginiz ve hızlı yanıtınız için teşekkürler :smiley:
Gerçekten çok avantajları olan bir sistem. Ben arazi aracım için düşünüyorum, genellikle kimsenin olmadığı yaylalarda, göl kenarlarında kullanacağım. Merdiveni yere değil de aracın sağlam bir yerine monte edilmesi (ön çelik tampon gibi) daha uygun olur diye düşünüyorum
 

Etiketler

Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp

araç üstü çadırın merdiveninden hiç korkmana gerek yok biz 2 kişi aynı anda inip çıkıyoruz.ayrıca merdiveni altından çeksen bile çadır aşağıya düşmüyor yük tepedeki direklere biniyor yük merkezi arabanın üstüdür vucudunun büyük kısmı arabanın üstünde ayak kısmın merdiven tarafında oluyor merdiven olmasa bile aşağıya düşmessin. merdivende olacak en ufak bir hareketlenmeme titreşimi yukarda çok net hissediyosun.Çok tereddütte kalırsan merdivenin ayak uçlarına iki halka takıp çadır kazıkları gibi bişeyleri bu halkadan geçirerek yere çakabilirsin.
 

Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp

Araç üstü çadırla, 15 günlük bir ege ve akdeniz gezisi yaptım, karavan kampinglerde kaldım;

Diğer bir avantajı da, karavanlara göre, kampinglerde daha az ücret ödemeniz. 2 gün orda, 3 gün arda, istediğiniz zaman toplayıp, yolunuza devam edin.

Bizim tek hissettiğimiz eksiklik; buzdolabı oldu, seneye, umarım ufak bir karavan buzdolabı ve solar enerjiyle de bu sorunu çözmeyi düşünüyorum.

Karavanların çıkamadığı dağlara, yollara çıkıp, kamp zevkini yaşamak daha da keyifli olacak...
 

Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp

arkası açık pick up lara araç üstü çadır monte etmek için ne yapmak lazım tavan büyüklüğü pek yeterli olmaz gibi geliyor :(
 



Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp

kht58' Alıntı:
arkası açık pick up lara araç üstü çadır monte etmek için ne yapmak lazım tavan büyüklüğü pek yeterli olmaz gibi geliyor :(

arka kapalı ise, fiber kabinin üstüne, 2 diklemisine, 2 yanlamasına, bar yeterli, eğer kabin yoksa, kabinden profil çıkılarak, çözülür
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,507
Kayıtlı Üye Sayımız
172,128
Kaydolan Son Üyemiz
hayalperestt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst