Selamlar
Çok uzun zamandır yazmadığım yazamadığım için kusura bakmayın yoğunluktan ilgisiz kaldım.
Geçen yıl tatile çıkmadan ciddi ciddi araç üstü çadır yapmayı planlayıp ve tatile zemin çadır ile çıktım çadır kampında tecrübe ettiğim en önemli şey güneşten korunamamak her ne kadar dört ayaklı gölgelik ağaç altı ne denediysem güneşten sakınamadım zeminde ki çadırı güneşten saklayamazken araç üstü çadırı hiç saklayamayacağımı düşündüğümden araç üstü çadırdan vaz geçtim
Tabi ilk çadır tecrübem olduğu için biraz ucuza kaçtım ve bu ucuza kaçmanın bana ciddi derecede pahalıya maal oldu manevi olarak gece nem yaptı gündüz nefes aldırmadı içinde ve bu yıl çıkacağım Karadeniz turu için daha kaliteli ve çok iyi yorumlara sahip olan Decathlon dan fresh-black üç kişilik çadır aldım daha kullanmak nasip olmadı ama ilk çadır gibi olmayacağı bence kesin
Araç üstü çadıra dönecek olursak bence araç üstü çadır Off-road bir araç ile kış mevsiminde kullanıma daha yatkın hem soğuktan korunmak için hemde yırtıcı hayvanlardan korunmak için.
Başta da bahsini ettiğim gibi zemin çadırı güneşten koruyamazken araç üstü çadırı güneşten nasıl korurum bilemiyorum