Berxolid Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ-Süleymanpaşa 3 Ocak 2018 #65 Eğer verdiğiniz ölçüler açık hali ise sorun değil ama kapalı hali ise biraz garip durabilir
SERKANEFE Zirve Mesajlar 1,291 Tepkime Puanı 31 Yer Aydın 15 Eki 2018 #66 Berxolid' Alıntı: Audi 80 aracım için tavan çadırı almayı düşünüyorum. Aslında yakından görüp çok beğendim ama aklıma hep 2 veya 3 kişilik kamplarda aracın tavanını ezme riski geliyor. Aracın tavanına dikkat ederseniz eski tip oluklu. Ne dersiniz sizce olur mu? Genişletmek için tıkla ... Hocam Audi'ye mail atın, illa ki cevap vericeklerdir. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berxolid' Alıntı: Audi 80 aracım için tavan çadırı almayı düşünüyorum. Aslında yakından görüp çok beğendim ama aklıma hep 2 veya 3 kişilik kamplarda aracın tavanını ezme riski geliyor. Aracın tavanına dikkat ederseniz eski tip oluklu. Ne dersiniz sizce olur mu? Genişletmek için tıkla ... Hocam Audi'ye mail atın, illa ki cevap vericeklerdir. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi