6 ay önce arkadasım aldı.ilk elden temiz biraz araştırıp takip ederseniz bulursunuz diye düşünüyorum. İlk elden temiz olduğu sürece 150.000 km ye kadar alınabilir.ilk 100.000 km si garantiden dolayı servis bakımlı oluyor genelde.Bakımları zamanında yapılmış bir aracada 150 bin hiçbişi diyebilirim.Standardıda oldukca yüksektir x-trailin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anlıyorum kyron modeline baktınız mı hiç temiz düşük km olanını bulabilirseniz güzel ve sorunsuz bir araçtır 2010 da sıfır km alıp 3 yıl binmistim 120000 de sattım birde x trial e bakın ama otomatiğe dikkat edin alırken sorunlu olduğunu duymuştum ikinci eli korkutuyor derseniz zaten geriye bir tek duster kalıyor inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlhami beyin üzerinde çalıştığı 4 kişilik modelin videosunu izlemiştim, cok guzeldi,inşallah
seri üretim başlar, fiyat uygun olursa bende düşünüyorum, bu video başka bir konuda vardı, bulamadım
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Henüz görüşmedim. Öncelikle araç konusunu netleştirmem gerekiyor. Rexton hoşuma gidiyor. Ama 4x4 ü bütçemi aşıyor. 4x2 alıpta pişman olmak da istemiyorum. Böyle bir çıkmazdayım anlayacağınız
.
3 yıllık kampçıyız. Bizde de aynı durum var: karı-koca 2 de küçük çocuk. Zemine kurduğumuz çadırımızı eskittik. Almayı düşündüğümüz çadırların fiyatıyla araç üstü çadır üç aşağı beş yukarı denk geliyor.
Araç olarak ssangyong kyron düşünüyorum.
Ve eğer İlhami usta 4 kişilik araç üstü çadırı üretirse hiç kaçırmam.
Ve bu kombini tamamlar tamamlamaz ilk kampım pürenli yaylasına olacak.
Anlıyorum kyron modeline baktınız mı hiç temiz düşük km olanını bulabilirseniz güzel ve sorunsuz bir araçtır 2010 da sıfır km alıp 3 yıl binmistim 120000 de sattım birde x trial e bakın ama otomatiğe dikkat edin alırken sorunlu olduğunu duymuştum ikinci eli korkutuyor derseniz zaten geriye bir tek duster kalıyor inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz
Aracın tavan rayları arasına enine monte edilen ara atkılar dan aldım ve gittim usta gerisini halletti kelepçe sıkarak sabitliyor zaten sonradan sökme side kolay oluyor
Şöyle bir plan yaptım. Düşük km li (max 50000) 4x2 rexton bakacağım(bütçe buna elverdiği için). Temiz bir tane denk getirdiğimde alırım. Sanırım o zamana kadar 4 kişilik çadır imal edilmiş olur. Sonrasında ver elini kamplara