Araç Üstü Çadır Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKİVA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,254

AKİVA

Kamp II
Arkadaşlar selamlar
malum kamp mevsimi geldi ve ben aracıma araç üstü çadır almayı planlıyorum.
ithal olanların fiyatları maalesefki bütçeme uygun olmadığından ya yerli üretime yöneleceğim yada ikinci el bakmaya çalışacağım.
Ama içime sinmesi bakımından yeni olması önceliğimdir.
Denizlide bir firma bu çadırlardan üretmekte.Ancak ne kullanıcı yorumu bulabildim nede kalitesi hakkında bir fikrim var.
bu konuda fikir ve görüşleriniz ihtiyacım var.
Bilgi,deneyim paylaşımları ve yorumlarınızı rica ederim.

Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Araç Üstü Çadır Hk.

2 hafta önce belirttiğiniz yerden aldım ben. gayet uygun. - derecelerde zor olur ancak diğer şartlarda sorun çıkaracağını sanmıyorum. içinde minder/sünger yok 120cm kare ve açdıldığında 240*120 ölçülerinde... kendi sitelerinde 130 yazmışlar...

onun dışında henüz konaklama yapma şansım olmadı ancak ilk fırsatta deneyeceğim.

dip not: kargo dahil 450TL ye aldım bilginiz olsun...

Teşekkürler Emre bey.
Öncelikle güle güle keyifle kullanmanızı dilerim.Birkaç sorum daha olacak sizi sıkmazsam.
Çadırın ağırlığı nedir?Kumaş kalitesi uygunmu?
Aldığınız fiyat çok iyi.İndirimi nasıl yaptılar?
Peşinmi aldınız bu fiyata?

AKİVA' Alıntı:
Teşekkürler Emre bey.
Öncelikle güle güle keyifle kullanmanızı dilerim.Birkaç sorum daha olacak sizi sıkmazsam.
Çadırın ağırlığı nedir?Kumaş kalitesi uygunmu?
Aldığınız fiyat çok iyi.İndirimi nasıl yaptılar?
Peşinmi aldınız bu fiyata?

paraşüt kumaşı değil. kalın ancak hava alabilen bir yapısı var. dikiş yerleri sağlam gözüküyor. açma/kapama çok da zor değil. Gerçi ilk araç üstü çadırım diğerleri nasıldır bilmiyorum. 2 pencere mevcut yani bence yeteri kadr hava girişi var. ağırlık maksimum 30/35kg civarıdır tartmadım ancak tahmini bundan fazla değil.

açıp/kapatırken alt tarafta birbirinin içine geçen ve çadır açıkken katlanıp kapanmasını önleyen bir yer var. "sanıyorum bendeki" burada biraz destek istiyor. Destek derken kurduktan sonra herhangi bir işlem söz konusu değil çadırı açarken alttan hafifçe bir dokunuşla yerine kolayca oturuyor...

Üstüne de çıktım tepindim sorun yok ben 100kg yum :smiley:

Onun dışında gayet kullanışlı..

fiyat için Salih TUNÇ bey'le görüşün ve Antalya'dan Emre Bey'in selamı var derseniz aynı fiyattan yardımcı olur söz'ü var :smiley: ve son olarak evet peşin (banka havalesi)

daha sorunuz varsa seve seve yanıtlarım hiç sorun değil...

Emre bey çok teşekkür ederim.
merak ettiğim bir konu daha var.
Bildiğim kadarıyla gelen ürün sadece taban ve çadır + mekanizmalardan oluşuyor.
İçine sünger yatak uygulaması yapılması gerek.
Siz bunu nasıl bir malzeme ile yaptınız?Ne kullandınız?

Tşk.

AKİVA' Alıntı:
Emre bey çok teşekkür ederim.
merak ettiğim bir konu daha var.
Bildiğim kadarıyla gelen ürün sadece taban ve çadır + mekanizmalardan oluşuyor.
İçine sünger yatak uygulaması yapılması gerek.
Siz bunu nasıl bir malzeme ile yaptınız?Ne kullandınız?
Tşk.

sünger olacak. benim şansım bu çadırdan yapan başka bir ustanın burada bulunması. Dolayısı ile kaplama işi ile uğraşan ve sünger satan yerler ne hakkında bahsettiğimden haberdarlar.

Sert (kütük gibi olmayan) sünger ile kaplanacak. İleride illa ki çökme yapacaktır. Cırt lı (kaymasın diye) ve fermuarlı bir kılıf dikilecek. sök / tak kolay olsun yıkanababilsin diye.

ayrıca normalde çadır açılında altında kalan boşluğa da çıt çıt lı bir (brandacılardan / çadırcılardan) bir parça yaptıracağım. çakma overland gibi olacak :smiley:

bu haftasonu sanıyorum (inşallah) halletmiş olurum.

Inşallah dilediğiniz gibi olur.
Aynı parçayı Tunç çadırda yapıyor istek üzere.ben sorduğumda 60 TL gibi bir rakam istediler.

Bilgiler için teşekkürler.

AKİVA' Alıntı:
Inşallah dilediğiniz gibi olur.
Aynı parçayı Tunç çadırda yapıyor istek üzere.ben sorduğumda 60 TL gibi bir rakam istediler.
Bilgiler için teşekkürler.

benim aklıma gelmedi sormak... bir heves atlayınca üstüne biraz da acele ettik o yüzden.

bilgi hepimiz için... yardımcı olabildimse ne mutlu.

sabah geçerken gördüm çadırı aracın üstünde :smiley: , güle güle kullanın

Arkadaşlar bu aldığınız çadır üreticisi için link veya foto varmı yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar

mrdnmz' Alıntı:
2 hafta önce belirttiğiniz yerden aldım ben. gayet uygun. - derecelerde zor olur ancak diğer şartlarda sorun çıkaracağını sanmıyorum. içinde minder/sünger yok 120cm kare ve açdıldığında 240*120 ölçülerinde... kendi sitelerinde 130 yazmışlar...

onun dışında henüz konaklama yapma şansım olmadı ancak ilk fırsatta deneyeceğim.

dip not: kargo dahil 450TL ye aldım bilginiz olsun...

Teşekkür ederim.
Her ikiside desem :smiley:
Yanalr turuncu kalan kısımlar haki yeşil.
İlave kabin kısmıda haki yeşil olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR