Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanguranc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,768
Ynt: Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

Evet her araca uygulanıyor...Araç üstü bagaj gibi düşünün barları taktıktan sonra bu çadır monte ediliyor...

Etiketler

Getzin ustu diger araclars gore dar degilmidir?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim çadırın eni 1,25 tir. Siz aracın üstünü ölçün ;enini istediğiniz ölçüde yapabiliriz.Geçen hafta bir adet yeni kasa Corsa ya verdik...

serkan bey çadırın kapalı halinin üst kısmının ortası çıkıntılı ya bunu düz yapma imkanı yokmu?

Malesef dostum Orada çadırın kapalı haldeki merdiveni geldiğinden dolayı bir yukselti var....

omnitemporal' Alıntı:
serkan bey çadırın kapalı halinin üst kısmının ortası çıkıntılı ya bunu düz yapma imkanı yokmu?
Murat bey, ben şu an bu çadırın muadili (dandiği) bir çadır kullanıyorum :smiley: aynı sıkıntı onda da var. ben çözüm olarak üst brandayı kapatırken alçak kalan yerlere mantolama köpüğü koyuyorum.böylece aynı seviyeye geliyor. hem brandanın rüzgarda ses yapmasını hemde sürtünüp aşınmasını bir nebze engelliyor

Aynı şeyi düşünmüşüz,benim de aklımdan bu tür bir çözüm geçmişti,böylece araç üstünde kapalıyken daha stabil ve şık durur

Serkan Bey ile dün görüştük ve Defender için üretilecek olan modelden olacak ancak en 160cm yerine 150cm. diğer ölçüler aynı kalıyor. Port bagaj ın genişliği de 1.70cm. 2 hafta sonra kısmetse TOMA'nın üzerindeki yerini alır ve biz de deneyimlerimizi yazmaya başlarız.

Emre şimdiden hayırlı olsun.
Merakla sonuçları bekliyorum.

mrdnmz' Alıntı:
Serkan Bey ile dün görüştük ve Defender için üretilecek olan modelden olacak ancak en 160cm yerine 150cm. diğer ölçüler aynı kalıyor. Port bagaj ın genişliği de 1.70cm. 2 hafta sonra kısmetse TOMA'nın üzerindeki yerini alır ve biz de deneyimlerimizi yazmaya başlarız.
Hüseyin noldu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

AKİVA' Alıntı:
Emre şimdiden hayırlı olsun.
Merakla sonuçları bekliyorum.

İlk fırsatta yazacağım tüm detayları ile...

dturan' Alıntı:

Yaz bitti derya :(

Bu arada 28 Haziran'da Bursa'da olacağız. Hem Uludağ'daki aile kampına katılmak için hem de çadırımızın teslimatı için. Dostlara görüşmek isteyenlere duyurulur.

Yollarda....Gıpsy miz....

Gipsy 3.jpg

Gipsy 7.jpg

Gipy 6.jpg

Gipsy 5.jpg

Gipsy 8.jpg

Dostum bu rengide çok güzel olmuş,hayırlı işler.
Özledik seni dön artık memlekete kardeşim.

Emeğinize sağlık,çok güzel görünüyor çadırlarınız,
olumlu yorumları merakla bekliyorum,takipteyim..

Yaşasın yerli malı,yurdumun malı!!!

Başarılar,hayırlı satışlar dilerim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri