Olmaz mı? Ben hem otomatik hemde 4L şanzımanı olan Nissan Terrano II kullanıyorum, hem sudan ucuz (25,000 TL civarı) hemde 4x4 ve otomatik şanzıman... Arabayı aldıktan sonra 5-10 bin de iç-dış temizlik, bakım ve aksesuarlara harcarsanız sıfır araçtan daha büyük keyif verir.Otomatik 4x4 neden olmaz ya....
Aslında otomatik-dizel 4x4 çok eskiden beri var Nissan da ama çoğunlukla ülkemizin vergi sistemi sıfır araçlarda rakamları inanılmaz yüksek rakamlara yükseltiyor...nissan kalitesi şaşırtmaz. ama gel gör ki o kadar parayı ver 4 çeker ve düz vites araban olsun! şaka gibi. yıl 2017.
Nissan torranoları biliyorum, Kazasız belasız kullanın bende de 4x4 otomatik mitsubishi outlander var. Demek istediğim şuydu, Büyük markalar yeni model araçlarda iyice tırtlaşıyor... İyi olanıda ulaşılmaz hale getiriyor... Yeni suvlardaki bu 4x2 saçmalık bence suv dediğin 4x4 , awd yada lock sistem olacak arkadaş... Haksızmıyım üstadım ?Olmaz mı? Ben hem otomatik hemde 4L şanzımanı olan Nissan Terrano II kullanıyorum, hem sudan ucuz (25,000 TL civarı) hemde 4x4 ve otomatik şanzıman... Arabayı aldıktan sonra 5-10 bin de iç-dış temizlik, bakım ve aksesuarlara harcarsanız sıfır araçtan daha büyük keyif verir.
Subaru varken Nissan'a para bayılmak israf olur. Nissan Japon değil de İngiliz-Fransız karışımı oldu artık.
Her kelimenize katılıyorum. SUV da 2 çeker bana da sama gelmiştir hep...Nissan torranoları biliyorum, Kazasız belasız kullanın bende de 4x4 otomatik mitsubishi outlander var. Demek istediğim şuydu, Büyük markalar yeni model araçlarda iyice tırtlaşıyor... İyi olanıda ulaşılmaz hale getiriyor... Yeni suvlardaki bu 4x2 saçmalık bence suv dediğin 4x4 , awd yada lock sistem olacak arkadaş... Haksızmıyım üstadım ?
Şimdi elma ile armutu karıştırmamak lazım, Subaru kendi kategorisinde rakipsiz ve benimde gerçeten çok sevdiğim bir araçtır ama ondaki awd sistemi ile terrano nun çekiş sistemi arasında ciddi farklar var, subaru asfalt kullanımına daha yakın bir araçtır terrano ya göre...