Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RuHaDaM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,457
Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

nrş' Alıntı:
Bu birinci araç Ankara'dan bahsettiğim :
http://www.araba.com/3652459/Suzuki%20Vitara%202.0%20V6%204x4
ikinci araç ta :
http://www.araba.com/3652863/Suzuki%20Vitara%202.0%20V6%204X4
Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla...

Merhaba;
İlk yolladığınız Suziki'yi beğendim. Gayet temiz kullanılmışa benziyor. İlk bakışta fiyatıda uygun gibi.
Şimdi İlhami abi de online, o daha iyi cevap verir.
Kendisi Suzikici..
Ama bu araç sizin anlattığınıza göre ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır...

Etiketler

Aslında fotodan yorum yapmak zor oluyor ... Bu araçları bilen birisinin yakından görmesi daha güzel olur. İlk araba Ankara'da . Oradaki camia arkadaşlarından görüp yorum yapabilecek bulunur mu acaba?

nrş' Alıntı:
Aslında fotodan yorum yapmak zor oluyor ... Bu araçları bilen birisinin yakından görmesi daha güzel olur. İlk araba Ankara'da . Oradaki camia arkadaşlarından görüp yorum yapabilecek bulunur mu acaba?

Araç Bolu'da olsa kesin yorum yapardım ama dediğiniz gibi resimden ancak bu kadar.
Yalnız Km'si çok düşük. Yani büyük ihtimalle oynanılmıştır.

997799' Alıntı:
vay yavrum vaaayyy...
meydanı boş bulmuş üçgenciler...
siz kaç kişisiniz, kaç tane mitsusisi sahibi var?
biraz kalabalıklaşın sizde epey aktif olursunuz...olursunuzda bunlar gene olmaz sizde, modifiye yapıp araziye falan pek sokmadığınız için ;D ;D ;D ;D ticari araçlarla sağda solda ahkam kesmeyin...nakliyenin km si ne kadar? mazota neyin zam geldi aman zarar etmeyin.... ;D ;D ;D ;D ;D
altındaki arabaya bakmadan cherokee lere laf ettiniz ya gece gece beni güldürdünüz...geçenlerde biri daha vardı başka sitelerde falan yazıp duruyordu şöle böyle diye...ne içiyonuz siz yaw ;D ;D ;D ;D valla söyleyin ne kullanıyonuz bizde istiyoz bizde ;D ;D ;D ;D ;D

Boş laf konuşmaya gerek yok kardeş.

Al arabanı gel aynı şartlarda istediğin araziye sokalım, bakalım senin Cherokeenmi yoksa benim kamyonetimmi sağlam çıkıyor etaptan!

Adam şasesi olmayan arabaya biniyor birde kalkmış ileri geri konuşuyor muhabbete bak! ..

sertem41' Alıntı:
Gürkan merhaba;

Sen aracı sattın gene Disco alıcağım diyorsun. Toyota hikayesi vardı senin, ne oldu sonuç?

Serhat hocam merhaba :smiley:

Evet Disco'yu VX100 almak için sattım ama piyasada şu an temiz bulamadım. O nedenle başka marka ve modellere yöneldim ama nafile. Yine Disco göründü bana :smiley: Ama bu sefer eğer temiz VX100 çıkmaz ise Disco II V8 alacağım büyük ihtimalle. Marka fanatikliğim yoktur ama Land Rover Discovery'ye iyi alışmışım. Bu ara sattığıma bile pişmanım :D

Anki' Alıntı:
Serhat hocam merhaba :smiley:

Evet Disco'yu VX100 almak için sattım ama piyasada şu an temiz bulamadım. O nedenle başka marka ve modellere yöneldim ama nafile. Yine Disco göründü bana :smiley: Ama bu sefer eğer temiz VX100 çıkmaz ise Disco II V8 alacağım büyük ihtimalle. Marka fanatikliğim yoktur ama Land Rover Discovery'ye iyi alışmışım. Bu ara sattığıma bile pişmanım :D

Gönlüne göre bir araç bulacağına inanıyorum, tam yerinde yazmışız bizde bak, araç almak isteyen arkadaşlar var, sen de disco hakkında fikirlerini paylaşırsan buradaki insanlara yol göstermiş olursun.

Hayırlı olsun tekrar.

Fantastic Light' Alıntı:

Boş laf konuşmaya gerek yok kardeş.

Al arabanı gel aynı şartlarda istediğin araziye sokalım, bakalım senin Cherokeenmi yoksa benim kamyonetimmi sağlam çıkıyor etaptan!

Adam şasesi olmayan arabaya biniyor birde kalkmış ileri geri konuşuyor muhabbete bak! ..

olur KARDEŞşş ne zaman çıkıyım yola? kuş uçumu mu olsun hani kısa yol hesabı...
yanlış forumdasın...aşşağıda sizn kiler :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D
http://www.kamyoncularkooperatifi.com/tr

CİNCİN' Alıntı:
Levet Bey,

Bir sorun mu var, bu seviyeli(!) mesajınızı neye borçluyuz? Biz birşey içmiyoruz da maşallah siz çakırkeyf'siniz galiba.

O başka sitedeki arkadaşı da muhtemelen tanıyorum. Ömerli'de başka bir arkadaşın full modifiyeli XJ'sini çekmekle meşguldü bu pazar ;D ;D ;D İzni olursa videolarını yayınlarım
Bizim nakliye işleri böyledir. Haftasonları Cherokee çekeriz sevabına :p Alın aracınızı gelin İstanbula, sizi de çekeriz, düşük bir ihtimal :smiley: ama olmadı siz çekersiniz, gocunmayız... Offroad işi dostluk ve yardımlaşma işi ve bunlar da başkalarının ürettiği makineler, Fanatikleşmeye gerek yok.

Bu tartışmanın yeri burası değil. Bir arkadaşımız 20.000 TL bütçe ile gezi amaçlı bir araç almak istiyor, konu bu.
Gelelim konuyaaa... Ben Amerikancıların açtığı ilk 10 başlığı yayınladım. Bu başlıkların hiçbirini ben açmadım. Hepsi Cherokee'cilerin açtığı başlıklar. Pek çoğu daha yolda gidemiyorlar siz araziden bahsediyorsunuz. Ama en çok bu başlığı beğendim: zj den gelen düdük sesi gibi birşey :eek:

Tabiiki yazdılarınıza borçlusunuz...cevabın ciddiyet şekli zaten şeklen smile lerden de belli... valla bu kadar ısrarcı olursanız yakında istanbula yerleşirim valla başınıza bela olurum...
ciddiyete gelelim... ben offğroad yaparken en çok ben çekiliyorum, bunu da size bırakmam 1 fazla batmam lazım... ;D ;D ;D
bu araçlarda bu paralara satıldığı, bu kadar yeni kullanıcı ve talep olduğu sürece trompet çalanı bile olur yakında ;D ;D ;D bu başlığı buraya kopyalamak senin suçun değil açanı ben nabıyim ;D ;D ;D ;D ;D ben olsam ben de aynısını yapardım valla...
bu arada siz espritüel bir yaklaşım yaptınız diye size cevaben latife yaptım...kırıcı olmamışımdır umarım...
ayıca...
bu konudaki mesajlarımı bi okuyun lütfen...ne demek istediğimi anlarsınız...

997799' Alıntı:
olur KARDEŞşş ne zaman çıkıyım yola? kuş uçumu mu olsun hani kısa yol hesabı...
yanlış forumdasın...aşşağıda sizn kiler :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D
http://www.kamyoncularkooperatifi.com/tr
verdiğiniz linkte o kadar dolaştım ama hiç L200 bulamadım :-[ , kısa yoldan geleyim diye yoldan çıkmayın çekecek kimseyi bulamazsanız yürümek zorunda kalırsınız turgay beyin dediği gibi şaseniz olmayınca sizi çekmeyede korkuluyor bölünüverirsiniz diye ;D ;D ;D ;D

hagurel' Alıntı:
verdiğiniz linkte o kadar dolaştım ama hiç L200 bulamadım :-[ , kısa yoldan geleyim diye yoldan çıkmayın çekecek kimseyi bulamazsanız yürümek zorunda kalırsınız turgay beyin dediği gibi şaseniz olmayınca sizi çekmeyede korkuluyor bölünüverirsiniz diye ;D ;D ;D ;D

e nabayım ben, orada da tercih edilmemişse... sizde bir birlik kurun canım o zaman... ;D :D
olur bulunur bir çekecek rn yakın köy muhtrlarının telefonunu alırım... ;D ;D

alemsiniz valla...disco al dediğim bir konuda da konuyu zj ye getirdiniz, hatta getirmekle kalmadınız, bunu pick-upla da kıyaslayıp, pick-up ı üstün çıkardınız ya, bravo valla...ne diyim...bol eğlenceler...ben okur okur gülerim artık...
off-road bana göre batma üzerine kuruldur, muhtemelen batacağım, çıkamıyacağım yere girerim, e haliyle en çok ben çekilirim...beni herkez çekebilir, hatta bunun için size teşekkür etmeyi de ihmal etmem, minnettar olurum...

konuyu fazlasıyla kirlettik, bu başlıktaki son mesajımdır...saygılar....

konuyu zj ye getirmedik V8 (amrekina yada ingiliz) lere çok yakar binemezsiniz dedik ben marka bağımlısı değilim yıllarca amerikan arabasına bindik o araçlara ne verseniz daha yok mu der her gezide ya bir sensörü bozulur ya başka bir yeri neden piyasada değerleri yoktur kartal parasına bir cherokee alabiliyorsunuz ama bir pajero toyota alamazsınız hiç dikkat etmediniz mi
konunun kirlenmesinde haklısınız kapatalım

997799' Alıntı:
bu arada siz espritüel bir yaklaşım yaptınız diye size cevaben latife yaptım...kırıcı olmamışımdır umarım...
İlk başta biraz gerilmiş olsam da Keyifli bir atışmaydı Levent Bey :smiley: Dediğim gibi kullandığımız araçlar metal ve plastikten ibaret, bunlar için birbirimizi kırmaya ne gerek. Evet konuyu daha fazla kirletmeyelim. Kalın sağlıcakla.

Biz burada tartışırken Amerika'da hatta Avrupa'da arazi taşıtlarını yaklaşık 3.000$ civarında alıp bol modifiye edip hatta bol bol kesip biçip deli gibi kaya off road'u yapıyorlar.

Arkadaşlar konuyu toparlamak gerekirse :smiley: Aralarında seçim yapmakta zorlandığım araçlar düz dizel defender, 3000 tdi defender, disco 1 ve xj . Bu araçların "DÜZ YOLDA" yatkıt sarfiyatları ve bakım masraflarıyla ilgili görüşleriniz karar vermeme yardımcı olacaktır.

Burkay.

*Düz defender yakmaz ama gitmezde
*Disco yakar ve gider sonuçta v8
*tdi defender hahhında bilgim yok
*xj ise yakıyor diye biliyorum...

RuHaDaM' Alıntı:
Arkadaşlar konuyu toparlamak gerekirse :smiley: Aralarında seçim yapmakta zorlandığım araçlar düz dizel defender, 3000 tdi defender, disco 1 ve xj . Bu araçların "DÜZ YOLDA" yatkıt sarfiyatları ve bakım masraflarıyla ilgili görüşleriniz karar vermeme yardımcı olacaktır.

Burkay.

Düz Dizel, bence iyi bir seçim... Az yakar tıngır tıngır gidersiniz kamyon gibi...
TDI iyi motor çok daha iyi gider, çok daha iyi yakar ama 2 sırada o listede yakıt tüketiminde...
XJ'ye LPG taktığınızda düz yolda 2 çekere bağlanabildiğine göre daha az yakar. 3. sırada...
V8 Disco... Boşver abi düz yolda gitmez, ama deli gibi yakar :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR