Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SinanGen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,515
Boyraz bey bunu hangi model dobloya uyarladınız aracınızın model yılı nedir ? Bunu her hangi bir marangozda tüm doblo kango caddy tarzı araçlara uyarlanabilir galiba?
Benim aracım 2011 model, yeni kasa Doblo Premio otomatik. Binek ruhsatlı Doblo Panorama ile aynı kasa, yani kısa sase. Evet aynı sistem tüm hafif ticarilere uygulanır. Birtek yeni Kangoo'nun koltuklar farklı katlandığı için onda ortada kalan parçaya destek yapmak gerekir. Güzel tarafı araca bir vida bile atmanız gerekmeden sadece yük gibi bagaja yerlestirebilmeniz.

Etiketler
Benim aracım 2011 model, yeni kasa Doblo Premio otomatik. Binek ruhsatlı Doblo Panorama ile aynı kasa, yani kısa sase. Evet aynı sistem tüm hafif ticarilere uygulanır. Birtek yeni Kangoo'nun koltuklar farklı katlandığı için onda ortada kalan parçaya destek yapmak gerekir. Güzel tarafı araca bir vida bile atmanız gerekmeden sadece yük gibi bagaja yerlestirebilmeniz.
valla boyaz bey çok teşekkür ediyorum çok süper fikir verdiniz. şuan normal binek aracım var satıp otomobil ruhsatlı bir doblo tarzı bir araç düşünüyorum. imkanınız varsa sizin aracınızdan bir resim paylaşırsanız çok mutlu olacağım.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Maalesef ic dizaynı gösteren bir foto su anda yok. Malum kış sebebi ile kutu arabada değil. Muhtemelen bu haftasonu yüklerim arabaya, o zaman foto paylasirim.

Benzer bir sistemi (biraz daha gelişmişini) bu hafta doblo maxi arabama yaptırdım,
120 x 220 yatak boyutu,
bagajda sabit kalan ksısım 119 x119
deniz kontrasından katlamalı,
arkada oturma grubu 4 kişi rahat alıyo,
henüz pikniğe flaan gidemedim, dün geldim daha, resimleirni eklerim,
oturma grubu altında 2 göz ocak çekemece ve dolap kısımları var

Hocam korando baksanız hem koltukları böyle olabiliyor
af6d263027c8969dab9d054e72e8bda0.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben denedim salon salomanje ama bu araç akildaki soru isaretlerinden dolayi herkese hitap etmiyor

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz tavsiye edelim de gerisi onlara kalmış. Fakat memnun olmasak tavsiye etmezdik zaten

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba; konuyu geç gördüm biraz..
naçizane tavsiyem chrysler grand voyager
ben şu an 1998 model olanı kullanıyorum.
aslında çekme karavanım var ama bazen aracımın arka koltuklarını söküp (sökmesi çok kolay sökülebilsin diye yapılmış) kamp aracına dönüştürmeyi düşünüyorum.
araç otomobil ruhsatlı, 4x4 , ve yedi kişilik. 2-2-3 şeklinde koltuk dizilimi var. tüm koltuklar kolayca sökülebiliyor, yatıyor veya yön değiştirebiliyor.
aracımda buzdolabı da var. (buzdolabı olan modelleri var demekki)
buzdolabı aracın aküsünü kullanıyor.
aracı stop etseniz bile buzdolabı çalışmaya devam ediyor ve aküde aracı çalıştırabilecek kadar bir şarj kaldığında buzdolabını durduruyor.
buzdolabı gayet iyi soğutuyor.
tüm yolcu koltukları çıkarıldığında çok geniş bir hacim sunuyor.
grand voyagerin stow'n go diye bir modeli var. arka koltuklar tabana gömülüyor. harika bişey.

2000-chrysler-grand-voyager-4.jpg

benim aracın fotoğrafları yok ancak fikir vermesi açısından netten bulabildiklerimi ekleyeyim.
(not:bu yazı kendi aracımın satış ilanı değildir.)

Chrysler-Grand-Voyager-3.8-1999-3.jpg
minivan-cutaway.jpg

mekanik ve sarf tüm parçaları yurtiçinde tedarik edilebiliyor.
benim aracın yakıt tüketimi şehir içi 100 km de 20-22 lt lpg şehir dışı 13-15 lt lpg
daha yeni modellerde dizel motor seçenekleri var. sanırım şehiriçi 10 lt civarı mazot tüketimi mevcut.

Boyraz bey cok guzel bir cozum onermisşsinşz. Buna benzer çözümleri uzun yıllardır görüyorum. Ancak bu çözüm göreve uygun fiyat ve basit . Siz direk boot jump mı aldınız? Sanma cunku fiyat kdv ötv günrük nakliye derken araba parasına gelir, sizgem bana cok basit geldi. Burada yapan yokmudur acaba (yerli). Bu sistemi 5000 e satan adam 3 bin para kazanır,,.

Size tavsiyem otomobil ruhsatindan vazgecin. Alin bir transporter. Arkaya yatak olabilir koltuk, buzdolabi, dizel isitici, ocak,portatif wc koyun bos bir yere. Kamyonet ruhsati ama tam aradiginiz hersey olur. Hastane bahcesinde icinde yatip kalabilirsiniz. Otomibilde kangoda zor olur. Yazlari cok sicak ise cadir acarsiniz arka kapagina.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR