Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xenofx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,656
Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

xenofx' Alıntı:
şu araç nasıldır acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-hesabli-95-model-niva-4x4-70271487/detay/

95 model muayene bitik. lpg işli değil. ayrıca tüv de son muayene tarihide çıkmıyor.

bu 95 model karbüratörlü araca lpg taktırsak kaça patlarki? yada mevcut lpg sini iyileştirip bi fatura proje yaptırıp muayeneye gitsek.
tabi önemli olan son muayene bitiş tarihi. aylık %7 cezası var.

araç sahibiyle mesajlaştım. 2 sene muayene geçik. 350 tl o yapıyor. + lpg yeniden olması lazım+ egzoz ve sızdırmazlık testleri. ruhsata işletme işi derken 7000 lira ediyor. en azından bi 1500 tl harcanır o araca eder 8500 tl. sürpriz yaşamanın alemi yok diyip vazgeçtim.

Etiketler

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR