Araç içi yatak mı Araç üstü Çadır mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaanrevan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,088
Son olarak açıkcası decatlon'daki 2Seconds F&B çadır hoşuma gitti. Kurulumu ve kaldırılması günü birlik bile kullanılabilir olası durumu oldukça hoşuma gitti.

Ancak ne yazık ki bulunduğum Çorlu mağazasında stok yok. İnternet stoğu da kalmamış. İstanbulda çoğu yerde adetli stok var. İnşallah şu iller arası yasak kalkar da gider alır geliriz diyorum. Bu tarz bir çadır kullanan var mı arkadaşlar forumda?

4.1, 1+1. 4.2, 2+1. Aslında 4.2 daha rahat olur. Çocuklar bir odasında, siz diğer odada kalırsınız ancak çocuklar sizin yanınızda kalmak isterlerse sıkışırsınız tek odada. Ben 4.1'i aldığımda 2. çocuk yoktu. Sonradan da çadırım sağlam olduğu için gerek duymadım. Henüz yaşları ve kiloları az olduğu için rahat sığıyoruz 4.1'e.

şişme yatak markalarında en dayanıklı olan hangi markadır ? bi fikriniz varmı ?

Her halükarda görseldeki gibi bir yatak almayı planlıyorsunuz. Yatağı alın basit kamp ekipmanlarınızla en yakın orman kamplarından birine gidin tek gece iki gün bir kamp deneyimleyin, başarılı geçerse iki gece üç günlük yakın bir rotada kamp deneyimleyin sonra aile konseyini toplayın yaşadıkları deneyimlerde olumlu olumsuz tarafları sohbet formatında dinleyin size ışık olacaktır.

SON KONULAR - FORUM