Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercanaslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,158

ercanaslan

Kamp III
Yer
İstanbul
forumda poliretan kaplama başlığı altında bahsedilmiş daha önce ama sadece bir firmaya ulaşılabilmiş gördügüm kadarı ile. (mask oto ; onun numarası verilmiş) ben bu firma ile de görüştüm 1200 tl istediler bana çok geldi.
Ben başka bir firma ile temasa geçtim fiyat verecekler. Eğer begenilirse arkadaşlarımızdanda isteyenler çıkabilir diye konuştum kendileriyle.
Bilginize

resim.jpeg

Etiketler

Ynt: Araç İçi Poliretan Tek Parça Sprey Plastik Kaplama

gereksiz pahalı derken?

şimdi örnek uygulama resmini paylaştığım için olayı tam analayamaışsınız.

Ben Cj lerimizin iç tabanını bu kaplama ile ömürlük kaplatabiliriz demek istemiştim

Eğer benim bilmediğim bir plastik hazır iç taban (bagaj havuzu gibi) varsa haklısınız ama malesef oyle bir hazır taban yok

Ayrıca kırılmaya darbeye 10 yıl garantili plastiklerre bu garantiyi kimse veremez
youtube dan videolarını zileyin şaşkınlık verici

şimdi diyebilirsiniz cj lere diye yazmamışsınız yazınızda.

Ama Cj katagorisinde yazdığım için gerek duymadım.

Bu arada diğer firmadanda fiyat aldım m2 sini 120 euroya kaplıyorlar , ölçmeye çalıştırm yan duvarlar ile yaklaşık 4 m2 tutuyor buda diğer firmanın verdiği fiyat ile aynı paraya geliyor 1220 tl gibi

Bu paslanmaz tırtıklı aleminyum kaplama yaptıran arkadaşlar varsa ne kadara iç kaplama yaptırdıklarını yazabilirlermi
Teşekkürler

Ben bugün maslak sanayide sordum alüminyum taban için.Tahmini 600 -700 TL ye yaparız dedi.Ama 6 m2 civarıdır diye söyledim ustaya.Sanırım biraz daha düşer fiyat aşağıya 4m2 civarıysa.Ustanın kartını almıştım.bulunca yazarım.

İyi olur yazarsaniz tesekkurler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

naçizane bir fikirde benden olsun pütür attırın aracınızın içine ..

aleminyumda kaplatsanız sanırım altından gene çürüyecek araç arasına su alınca

Aracımın tabanı ziftli.Bugün ben yine 2.5 kg lik zift aldım bir kat daha atıp sonrasında alüminyum yaptıracağım.Teşekkürler tavsiye için.

Bugün kayınço ile beraber aracın eski döşemesini söktük.Yolcu koltuğunu da zor da olsa indirdik.Spatula ile eski ve kötü atılmış zifti iyice kazıdıktan sonra aldığım 2.5 kg zifti güzelce yedire yedire sürdük.2. katı da 15 dk mola verdikten sonra sürdük.Azda olsa pas vardı tabanda.Zımpara ile kazıyarak elimizden geldiğince temizledik.

0.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Sonuç fena olmadı.Güzel bir iş çıkardık.Sanırım yorgunluktan bize öyle geldi:smiley:Sırada tabana alüminyum kaplama yapmaya geldi.

4+.jpg

Kamyonet resmi koyunca ben kasa içi sandım,diğer aksamlar için iyi bir seçenektir,ürünü iyi tanıyorum seneler önce ticari olarak inşaat sektöründe uygulama yapmak için firma kuracakken vazgeçmiştim

Selam Arkadaşlar
X-treme liners olarak 2005 den bugüne araç içi kaplamaları yapmaktayız.Ürünlerimizi hazır bagaj havuzu veya zift ile karıştırmayın derim.5 yıl garantili olup çatlama kırılma su geçirme paslanma yapmaz.kısmi oranda ses yalıtımı yapar.Ayrıca araç 2 saat içinde hazır.300-400 lire verir 3 ayda bir yenilemek zorunda kalırsınız. Memnuniyetsizliğinizde cabası.

1492497_689112774453387_2140678639_o.jpg

1797356_743671768976797_2013978687_n.jpg

1238751_765208360156041_1302151049_n.jpg

Biryerlerde araç altına atılan zift lada'larda başlı başına paslanma sebebi çünkü nem tutuyor diye okumuştum.
Bence de zift ile pütürü aynı kefeye koymayın, bu malzemeyi ise bilmiyorum ama herhalde ziftten iyidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR