Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sonuc olarak kulup resmi olacak aydatlı uye olanlara yani sonuc olarak vergisini ödüyen bir işletme olacak her işletme gibi bizlerde üstümüze düşeni yapacağız bu konuyla alakalı ahmet beyi yanlız bırakmıyacağız tabiki.
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE DUYURU YAPMIŞTIM
ANTOFF itfaye daire başkanımızla yapmış olduğumuz çalışmalardevam ediyor bukonuda gelimelerimiz olmuştur bilgilendirmek adına yazıyorum.
BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR MUSTAFA AKAYDIN nezaretinde imzaladığmız gönüllü itfaye ci adı altındaimzaprotokolü yapılmııştır
katılan birimler- İTFAYE MÜDÜRLÜĞÜ
AKUT
TODOKS
TRAC
ANTOFF
siviltoplum örgütleri le bereber afet gibi bizeduduğu ihtiyaçlar halinde yardımlaşmaya gönüllü katılmış olduk bu bütün ANTOFF ekibi için geçerlidir ..
ayrıca bu girişiminden dolayı İTFAYE DAİRE BAŞKANIMIZA SAYIN EMİN BEYE TEŞEKKÜRLR .
böyle bir senfozyuma katıldığım için mutluyum geçmişte yaşanılan ve ilerdede yaşanılabilecek inşallah olmaz ama
afetlerde yardım bekleyen insanlara uzanan eller olmak büyük mutluluktur bizim ,için
birkaç karede ben atıcam