Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,466

Etiketler
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

otecopel' Alıntı:
DUYURU: Sayın antoff ekibi 23/03/20011 tarihinde verecekolduğum daveti annnemin göz amaliyatıyla aynı güne denk gelmesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım her kezden özür diler anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla.
geçmiş olsun abi allah şifa versin.

DUYURU ANTOFF ÜYELERİNİN HABERİ OLMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİM

bugün İTFAYE daire başkanı EMİN PEHLİVAN beyle görüşmemiz oldu
kendileri bizden büyük şehir belediyesininde bir protokol hazırlatıp imza töreni olmak şekliyle bizimle bir anlaşma yapmak istedi
buna istinaden ben kabul ettim sizlerin adına.
isdedikleri aslında memleketimiz için vehalkımız için bize ihtiyaç duyukları aşamalarda bizden yardım istecekler .
aynızamanda gönüllü itfayeci olmuş olacagız bizim logolarımızı araçlarına yapıştıracaklar olnlarda bize logolarını verecekler.
ayrıca festival fuar gibi sunum gibi etkinliklere bizden birkaç araç isticekler aynızamanda bizim bir etkinliğimiz olduğunda onlarda bize araç göndericeklerdir gelişmelerden heberdar olucaksınız .
ayrıca bunlailgili bazı diğer derneklerde buna katılıyorlar haberiniz olsun..

Ahmet abi,
kamu hizmetleriyle sivil kulüplerin yardımlaşmasına güzel bir örnek oluyorsunuz.Bence güzel bir gelişme, hayırlı olsun.

AHMET07' Alıntı:

kendileri bizden büyük şehir belediyesininde bir protokol hazırlatıp imza töreni olmak şekliyle bizimle bir anlaşma yapmak istedi
isdedikleri aslında memleketimiz için vehalkımız için bize ihtiyaç duyukları aşamalarda bizden yardım istecekler .
aynızamanda gönüllü itfayeci olmuş olacagız bizim logolarımızı araçlarına yapıştıracaklar olnlarda bize logolarını verecekler.
ayrıca festival fuar gibi sunum gibi etkinliklere bizden birkaç araç isticekler aynızamanda bizim bir etkinliğimiz olduğunda onlarda bize araç göndericeklerdir gelişmelerden heberdar olucaksınız .

8)dodik kıran ümitti ,yusuf dodik kırmadı....bence günün komedisi yusufun lokman babanın kaldığını duyunca kendi arabasını şaşırıp telaşla ümidin arabasını çalıştırmaya uğraşmasıydı ;D ;D ;D....tabi bu arada lokman babanın wranglerci dostumuza o sırada fısıldadıklarıda bi o kadar komik ''çabuk çek beni ,yusuf duymadan'' ;D ;D ;D....ha bu arada lokman babanın kaldığı yerden zaten geçen olmadı herkes tepeden dolaştı ...o yüzden :eek: :eek: :eek: vay nasıl kalmış lokman baba....demeyin...

TUĞSAN' Alıntı:
8)dodik kıran ümitti ,yusuf dodik kırmadı....bence günün komedisi yusufun lokman babanın kaldığını duyunca kendi arabasını şaşırıp telaşla ümidin arabasını çalıştırmaya uğraşmasıydı ;D ;D ;D....tabi bu arada lokman babanın wranglerci dostumuza o sırada fısıldadıklarıda bi o kadar komik ''çabuk çek beni ,yusuf duymadan'' ;D ;D ;D....ha bu arada lokman babanın kaldığı yerden zaten geçen olmadı herkes tepeden dolaştı ...o yüzden :eek: :eek: :eek: vay nasıl kalmış lokman baba....demeyin...
:D :D :D :D

AHMET07' Alıntı:

ahmet demir abi ben bir zaman osman abiden motoruma (elektrikli bisikletime) antoff yazısı almıştım sizin dediğiniz eğer gerçekleşirse o yazıdanda yapıştırabilirmiyim tabi başka sizsiniz ne derseniz o olur bana laf düşmez verirseniz sevinirim

ŞU ANDA KÜÇÜK ANTOFF ARACI BÜYÜYÜNCE 4X4 OLCAK ALLAHIN İZNİYLE

Fotoğraf0320.jpg

Fotoğraf0321.jpg

Fotoğraf0322.jpg

tuğsan abi ben , skystar , niva da tepede kaldık lokman babayı tebrik ediyorum ordan geçtiği için . az buz bir yer değildi yani .

bendede resimler var akşam atıcam.

otecopel' Alıntı:
DUYURU: Sayın antoff ekibi 23/03/20011 tarihinde verecekolduğum daveti annnemin göz amaliyatıyla aynı güne denk gelmesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım her kezden özür diler anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla.

geçmiş olsun abi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri