İlaydaDoğan
Yeni Üye
[attachment=3][attachment=1][attachment=2]
geçmiş olsun abi allah şifa versin.otecopel' Alıntı:DUYURU: Sayın antoff ekibi 23/03/20011 tarihinde verecekolduğum daveti annnemin göz amaliyatıyla aynı güne denk gelmesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım her kezden özür diler anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla.
AHMET07' Alıntı:DUYURU ANTOFF ÜYELERİNİN HABERİ OLMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİM
bugün İTFAYE daire başkanı EMİN PEHLİVAN beyle görüşmemiz oldu
kendileri bizden büyük şehir belediyesininde bir protokol hazırlatıp imza töreni olmak şekliyle bizimle bir anlaşma yapmak istedi
buna istinaden ben kabul ettim sizlerin adına.
isdedikleri aslında memleketimiz için vehalkımız için bize ihtiyaç duyukları aşamalarda bizden yardım istecekler .
aynızamanda gönüllü itfayeci olmuş olacagız bizim logolarımızı araçlarına yapıştıracaklar olnlarda bize logolarını verecekler.
ayrıca festival fuar gibi sunum gibi etkinliklere bizden birkaç araç isticekler aynızamanda bizim bir etkinliğimiz olduğunda onlarda bize araç göndericeklerdir gelişmelerden heberdar olucaksınız .
ayrıca bunlailgili bazı diğer derneklerde buna katılıyorlar haberiniz olsun..
TUĞSAN' Alıntı:8)dodik kıran ümitti ,yusuf dodik kırmadı....bence günün komedisi yusufun lokman babanın kaldığını duyunca kendi arabasını şaşırıp telaşla ümidin arabasını çalıştırmaya uğraşmasıydı ;D ;D ;D....tabi bu arada lokman babanın wranglerci dostumuza o sırada fısıldadıklarıda bi o kadar komik ''çabuk çek beni ,yusuf duymadan'' ;D ;D ;D....ha bu arada lokman babanın kaldığı yerden zaten geçen olmadı herkes tepeden dolaştı ...o yüzden vay nasıl kalmış lokman baba....demeyin...
ahmet demir abi ben bir zaman osman abiden motoruma (elektrikli bisikletime) antoff yazısı almıştım sizin dediğiniz eğer gerçekleşirse o yazıdanda yapıştırabilirmiyim tabi başka sizsiniz ne derseniz o olur bana laf düşmez verirseniz sevinirimAHMET07' Alıntı:DUYURU ANTOFF ÜYELERİNİN HABERİ OLMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİM
bugün İTFAYE daire başkanı EMİN PEHLİVAN beyle görüşmemiz oldu
kendileri bizden büyük şehir belediyesininde bir protokol hazırlatıp imza töreni olmak şekliyle bizimle bir anlaşma yapmak istedi
buna istinaden ben kabul ettim sizlerin adına.
isdedikleri aslında memleketimiz için vehalkımız için bize ihtiyaç duyukları aşamalarda bizden yardım istecekler .
aynızamanda gönüllü itfayeci olmuş olacagız bizim logolarımızı araçlarına yapıştıracaklar olnlarda bize logolarını verecekler.
ayrıca festival fuar gibi sunum gibi etkinliklere bizden birkaç araç isticekler aynızamanda bizim bir etkinliğimiz olduğunda onlarda bize araç göndericeklerdir gelişmelerden heberdar olucaksınız .
ayrıca bunlailgili bazı diğer derneklerde buna katılıyorlar haberiniz olsun..
otecopel' Alıntı:DUYURU: Sayın antoff ekibi 23/03/20011 tarihinde verecekolduğum daveti annnemin göz amaliyatıyla aynı güne denk gelmesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım her kezden özür diler anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla.