07gokhanlc
Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
Ümit bey kardeşim merhaba,
250 sayfa incelemesindeki sabrınız,grubumuza olan iltifatınız ve aramıza katılma gayreti ile araştırmanız için tebrik ve teşekkür ediyorum..
Araç seçimi inanınki çok göreceli bir olgu,,Nedeni ise arzi araçlarında ki çeşitlilik ve beklenti... ???
Ben bu işe sevdalandığım günden bu yana hep Mekanik,elektronik olmayan ve dizel araçları savunmuş ve tavsiye etmişimdir.Bunun sebebinide kısaca " Ne kadar teşkilat o kadar müşkilat.... !!!! " olarak açıklamak mümkün.
malesef yeni nesil araçlar hem elktronik hemde elektro mekanik olarak imal ediliyor..
Dolayısı ile araç almadan önce bence alacağınız aracın sizin için ne ifade edeceğinide tespit etmelisiniz.Yani bu araç her zaman kullanacağınız araç mı olacak,yoksa ikinci araç olup arazi de kullanacağınız araçmı olacak...????Hem arazide kullanılıp hemde konforlu mu olacak....vs vs
Bu söylediklerimi değerlendirip tavsiye isterseniz daha net yardımcı olabileceğimize inanıyorum.. Hatta ne iş yaptığınızı bilemiyorum ama bir kaç hafta sonu bize takılırsanız,hem sanayide hemde arazide kararınız daha sağlam olacaktır.
selamlarımla
Gökhan
"Antof yönetim"
umitunaldi' Alıntı:Değerli Antoff Büyükleri ve Üyeleri;
Toplam da 250 sayfa olan Gezileriniz konusunu 3 günde soluksuz bir şekilde inceledim. Gezilerinizden ziyade birlikdeliğinize hayran kalmadım desem yalan olur. Birlik ve beraberliğiniz için tebriklerin en büyüğünü hakediyorsunuz.
Küçük bir arkadaş gurubu ile antalya ve civarında bulunan hemen her dağ ve tepeyi gezmişliğimiz bulunmakda. Halen bir 4x4 aracım bulunmamakla birlikde aranıza bir araç alarak ben geldim demekdense farklı bir yol izleyerek araç alımı konusunda da yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünüyorum.
Geçmiş konularda Ahmet beyin grup başkanı olduğu ve iletişime onunla geçilmesi gerektiği yazılsa da uzunca bir süredir ahmet beyin yazılarını göremem nedeni ile iletişim konusunda kiminle irtibata geçmemiz gerektiği konusunda yardımınızı rica edeceğim. Elimden pek çok 4x4 geçmiş olsa da yeni arac alımı konusunda öneri almak aynı zamanda yaptığımız ve yapmak istediğimiz gezilerde bizim işimizi görecek as da olsa aranıza katılabileceğimiz durumlarda da yanınızda yüzümüzü kara çıkarmayacak bir 4x4 modifiyesi konusunda yardımcı olacağınızı umuyorum.
Sevgiler ve Kazasız sürüşler
Ümit bey kardeşim merhaba,
250 sayfa incelemesindeki sabrınız,grubumuza olan iltifatınız ve aramıza katılma gayreti ile araştırmanız için tebrik ve teşekkür ediyorum..
Araç seçimi inanınki çok göreceli bir olgu,,Nedeni ise arzi araçlarında ki çeşitlilik ve beklenti... ???
Ben bu işe sevdalandığım günden bu yana hep Mekanik,elektronik olmayan ve dizel araçları savunmuş ve tavsiye etmişimdir.Bunun sebebinide kısaca " Ne kadar teşkilat o kadar müşkilat.... !!!! " olarak açıklamak mümkün.
malesef yeni nesil araçlar hem elktronik hemde elektro mekanik olarak imal ediliyor..
Dolayısı ile araç almadan önce bence alacağınız aracın sizin için ne ifade edeceğinide tespit etmelisiniz.Yani bu araç her zaman kullanacağınız araç mı olacak,yoksa ikinci araç olup arazi de kullanacağınız araçmı olacak...????Hem arazide kullanılıp hemde konforlu mu olacak....vs vs
Bu söylediklerimi değerlendirip tavsiye isterseniz daha net yardımcı olabileceğimize inanıyorum.. Hatta ne iş yaptığınızı bilemiyorum ama bir kaç hafta sonu bize takılırsanız,hem sanayide hemde arazide kararınız daha sağlam olacaktır.
selamlarımla
Gökhan
"Antof yönetim"