Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 328,646

Etiketler

Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2766561

lokman abiden inciler......vx 100 lere savaş açtı ama kazanamadı......

erkan kardeşim benimle ilgili fikrin gerçek mi ?.... yoksa elimdeki yayınlamamı ıstemediğin resimler için mi? anlayamadım.... ama rahat ol....sevgili başkanım ahmet abi ve saygıdeğer faruk abim yayılama dediler....bizde ki rejim irandan daha sert tir.... ha bir de antalya daki daglar ağaçlar ve bilumum tüm nesneler seni şimdiden özledi...

resimler

imecik1.jpg

imecik141.jpg

imecik275.jpg

imecik347.jpg

imecik61.jpg

strom' Alıntı:
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2766561

lokman abiden inciler......vx 100 lere savaş açtı ama kazanamadı......

erkan kardeşim benimle ilgili fikrin gerçek mi ?.... yoksa elimdeki yayınlamamı ıstemediğin resimler için mi? anlayamadım.... ama rahat ol....sevgili başkanım ahmet abi ve saygıdeğer faruk abim yayılama dediler....bizde ki rejim irandan daha sert tir.... ha bir de antalya daki daglar ağaçlar ve bilumum tüm nesneler seni şimdiden özledi...
osman kardeşim benim vx 100 lere savaş acmama gerek yokki onlar kuaför aracı onlar camura giremez cihana bakma sen odeli arasıra girer ötekiler sadece arabada oturup cekirdek cıtlatır onlar arazi aracı değil asfalt aracı

haklısın lokman abi....ama cihan dün vx 100 lerin de biraz da olsa offroad da kullanılabileceğini gösterdi.... faruk abime bakma sen o doymuş artık...yıllardır.. zamanı ve yeri gelince gerekeni yapacağına eminim....yaklasık 4 yıldır bu gruptayım....yanlış tanımadıysam faruk abi...altında kı aracın markası ve modelıne bakmaksızın her zaman bu işte ilk sıralarda olacaktır.... cihan ın dediği gibi....bu iş..: önce cesaret yürek ve.g....t ister...bunlarda bu arkadaşlarda var...bence tabiii...saygılarımla...

Osmaaaannnn,ulan işiniz gücünüz şantaj beee :D
Ban bişey demiyorum,Bursa buluşmasında kendin anlatırsın artık ;D

Sizin ordaki çorak arazi benim için çekirdek,bana bişey olmaz.
Ama bizim burdaki ormanlar seni baya bi değiştirir,benden söylemesi ;D

Osmancan iyiki varsın kardeşim ..Çekimler süper eline yüreğine sağlık..

strom' Alıntı:
haklısın lokman abi....ama cihan dün vx 100 lerin de biraz da olsa offroad da kullanılabileceğini gösterdi.... faruk abime bakma sen o doymuş artık...yıllardır.. zamanı ve yeri gelince gerekeni yapacağına eminim....yaklasık 4 yıldır bu gruptayım....yanlış tanımadıysam faruk abi...altında kı aracın markası ve modelıne bakmaksızın her zaman bu işte ilk sıralarda olacaktır.... cihan ın dediği gibi....bu iş..: önce cesaret yürek ve.g....t ister...bunlarda bu arkadaşlarda var...bence tabiii...saygılarımla...

ulen osmannn tam gazmansın yahu , koysana benim esas videolarıda görelim , lokman abinin geçemediği çamuru çarprazdan geçişimi koy birde senin disco ile devrilmek üzere olduğun yerde benim vx 100 ün rolantide geçişini koy da biraz offroyd görelim bari :D :D :D bu arada eline sağlık ( benim videolarıda koy :D ) tarafsız yayın olsun

çekimler üzerinde çalışıyorum.....biliyorsunuz video cekimlerini yanımda kı mısafırım yaptı..... videoları çekerken makıneyı hiç durdurmamış...artık seyredıp seyredıp ayırıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR