Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,960
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

benim aracımda arıza var sabah buluşma yerine binek oto ile geleceğim beni yanına alacak birisini buluruz ins :D

Etiketler

Merhaba,Antoff olarak bugün sezonun ilk kar'ı ile karşılaştık.Beydağlarına yaptığımız gezimize yaklaşık 12 araç katıldı ve oldukça adrenalin yüklü bir gezi oldu.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCN0588a (800x600).jpg

DSCN0590a (800x600).jpg

DSCN0621a (800x600).jpg

DSC_0054a (800x532).jpg

Gene cok guzel bir gezi idi ,bol aksiyon ve iddialar ile dolu,dostluklarin ve yemeklerin paylasildigi,kahkahanin eksik olmadigi,katilan ve emegi gecen basta Ahmet Abi olmak uzere herkese tesekkur ederim.Serdar Bey ,resimler cok guzel ,paylasim icin tesekkurler.

Serdar eline sağlık çok güzel fotolar....

Gerçekten çok hoş zamanlar yaşadık dün.... Katılan herkese teşekkür ederim..

Gerçi bazı arkadaşlarımız arablarını satmayı düşünmeye başladı ama.... :D :D

selamlarımla

seco resimler çok güzel ellerinesağlık kapmıssın bu işi

bendeki resimlerdebunlar video yüklemesi beceremiyorum ama ulvinin 100 görüntüsü çok güzell var videosunda.

13112011282.jpg

13112011289.jpg

13112011295.jpg

13112011297.jpg

13112011300.jpg

07gokhanlc' Alıntı:
Serdar eline sağlık çok güzel fotolar....

Gerçekten çok hoş zamanlar yaşadık dün.... Katılan herkese teşekkür ederim..

Gerçi bazı arkadaşlarımız arablarını satmayı düşünmeye başladı ama.... :D :D

selamlarımla

:smiley: ;) :D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR