Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,759
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

RedlinE' Alıntı:
Al bendende o kadar 3 km yakinimdan geçip bir selam bile vermemek.....
Buna ne denir bilemiyorum.
Bizede ornek teşkil eder o zaman antalyaya gidip agalara ugramicazz.

duydunmu kili

Aynen bacanak :D

Etiketler

arkadaşlar
buhafta sonu yani temmuz 30 akşamı olmak dahilinde korkutelinden tefenli yolundan bidonlu çeşmeyi geçtikten sonra tahmini 4.5 km sonra akpınar da konaklama çok güzel bi subaşı yeşillikler içerisinde sabah söbuce yaylasına hareket yayladan bucak yoluna iniş gezi yapılacaktır katılmak isteyenler cumartesi buluşma yeri benim atölyede saat 16 00 da
not akşam kalmalı gelemiyecekler sabah hareket etmeden yetişsinler yiyecek içecekler kendimiz hallediyoruz deteylar için 05323266617 telim

Ahmet Abi beni listeye yazabilirsin ,günübirlik mi kalmalımı en geç çarşamba belli olur.

gece kamp yapacak olanlar cumartesi saat 4 de dükkanda olacak cumartesiyi pazara bağlayan gece kamp yapılacak pazar günü gündüz gelecek olanlarla buluşulup devam edilecek doğru anlamışmıyım ? pazar günü sabah erken çıkacağım ben

darktreys' Alıntı:
gece kamp yapacak olanlar cumartesi saat 4 de dükkanda olacak cumartesiyi pazara bağlayan gece kamp yapılacak pazar günü gündüz gelecek olanlarla buluşulup devam edilecek doğru anlamışmıyım ? pazar günü sabah erken çıkacağım ben
doğrudur

Slm: nasib olursa saat 4 de yetişmeye calışıcam büyük olasılıkla ben pazar sabahı geliçem pazargünü gelmek istiyen arkadaşlar olursa sabah buluşub kamp yerinde buluşabiliriz.slm antoff ekibine.

kıbrıstan lefkoşe offroadcı arkadaşlar geldi ziyaretime bugün

29072011304.jpg

29072011302.jpg

29072011301.jpg

29072011303.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR