aozturk' Alıntı:Yusufçuğum sanada hayırlı olsun Nissan , yürüyormu o araba ;D ;D ;D
abicim ne demek yürüyomu kükrüyo bu valla 6 silindir 3.3 turbo fena araba nerdeyse yere basmıycak allah nazardan saklasınaozturk' Alıntı:Yusufçuğum sanada hayırlı olsun Nissan , yürüyormu o araba ;D ;D ;D
yusuf ERDEM' Alıntı:alanada satanada hayırlı olsun ii bari aile içinde kaldı araç
yusuf ERDEM' Alıntı:abicim ne demek yürüyomu kükrüyo bu valla 6 silindir 3.3 turbo fena araba nerdeyse yere basmıycak allah nazardan saklasın
bakalım gerisi bizim üstatların elinden çıkıcak
siz daha iisini bilirsiniz üstadım ne derseniz ooo yahu ;Daozturk' Alıntı:Maşallah Yusufum bilerek sordum kardeşim![]()
![]()
bizim Toyotaların 70 serileri gibidir onlar ( eşi değil benzeri ;D ;D ;D) kendini koltuğa iyi bağla... ;D ;D ;D
yusuf ERDEM' Alıntı:abicim ne demek yürüyomu kükrüyo bu valla 6 silindir 3.3 turbo fena araba nerdeyse yere basmıycak allah nazardan saklasın
derken abicimuğurİNAN' Alıntı:yusufun arabası da kafamda ;D ;D ;D
aozturk' Alıntı:Kürşadçım senden bir KZJ 70 projesi bekliyorum artık...![]()
yok abicim düz deyil turbolu orjinal hemideTempus' Alıntı:düz dizel dediler o arabaya turbomu eminmisin? ;D ;D
yusuf ERDEM' Alıntı:yok abicim düz deyil turbolu orjinal hemide
Tempus' Alıntı:ben anlamam çek fotosunu ahmet abi düz dizel dedi ;D
[/quote çekerim abicim sen iste